Liverpoolin painajainen toteutui – asiantuntijan mukaan seuralla on vain yksi vaihtoehto: "Tämä tilanne räjäyttää mestaruustaistelun levälleen"

3:47
Liverpool koki lokakuun alussa harvinaisen selkäsaunan Aston Villaa vastaan.

Liverpoolin tähtitopparin Virgil van Dijkin polvivamma ja pitkä poissaolo avaavat uuden näkymän Valioliigan mestaruustaisteluun. Hallitsevan mestarin on etsittävä hollantilaiselle korvaajaa tammikuun siirtoikkunassa, seuran entinen puolustajasuuruus Jamie Carragher näkee.

– Suuri kysymys on nyt, voiko Liverpool voittaa ilman Van Dijkiä? Mielestäni tämä tilanne räjäyttää mestaruustaistelun levälleen, Carragher kertoi Sky Sportsille.

– Liverpoolin on mentävä tammikuussa pelaajamarkkinoille - eikä vain Van Dijkin loukkaantumisen vuoksi. He olivat tällä osa-alueella muutenkin heikkoja. He menettivät Dejan Lovrenin ennen kauden alkua ja muut puolustajat ovat loukkaantumisherkkiä.

Entinen Liverpoolin keskikenttäpelaaja Danny Murphy kuvaili Van Dijkiä maailman parhaaksi keskuspuolustajaksi ja sanoi joukkueen olevan haavoittuvainen ilman häntä.

Fabinho voi pudota toppariksi, jos Joel Matipilla ja Joe Gomezilla on vaikeuksia, mutta heidän lisäkseen vaihtoehtoja ei juuri ole. Heidän on selvittävä tammikuuhun asti ilman Van Dijkia.

– Uskon kaiken tapahtuvan jalkapallossa ja elämässä syystä, ja on tärkeää yrittää pysyä rauhallisena ja maltillisena hyvien ja huonojen aikojen keskellä, puolustaja sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja