Chelsean italialaisvalmentaja mietteliäänä joukkueen puolustustilanteen kanssa – "Olemme ongelmissa"

Jalkapallojoukkue Chelsean puolustuslinja kärsii loukkaantumisista torstai-iltana pelattavan Eurooppa liigan välierien ensimmäisen osaottelun alla, kertoo joukkueen päävalmentaja Maurizio Sarri. Chelseaa vastaan välierissä asettuu saksalaisjoukkue Eintracht Frankfurtin.

Tuoreimmat nimet lontoolaisjoukkueen sairastuvalla ovat kokenut englantilaistoppari Gary Cahill sekä saksalaispuolustaja Antonio Rudiger. Tämän vuoksi Chelsealla on tällä hetkellä käytettävissä vain kaksi keskuspuolustajaa.

– Olemme ongelmissa keskuspuolustajiemme pelikunnon kanssa. Cahill on ulkona illan ottelusta akillesjänteen vamman vuoksi. Toivon, että hän kuntoutuisi viikossa, mutta en ole varma siitä. Olen keskustellut lääkärin kanssa. Hän on ollut nyt sivussa viiden päivän ajan, Sarri kertoo Reutersille.

Espanjan maajoukkuemies Cesar Azpilicueta voisi olla todennäköinen ratkaisu keskuspuolustajan tontille, jos David Luiz tai Andreas Christiansen loukkaantuisi.

– Hän taitaa olla ainoa, joka pystyy pelaamaan sillä paikalla. Tälläinen on täysin normaalia, sillä olemme pelanneet jo 58 ottelua tällä kaudella. Aikaisemmin olemme olleet onnekkaita loukkaantumisten kanssa, emme kuitenkaan enää viimeisin kymmenen päivän aikana, Sarri lisää

Rudiger on loppukauden sivussa polvileikkauksen vuoksi. Sarri yritti elää saksalaistopparin tilanteen kanssa kauden loppuun saakka, mutta vamma kuitenkin paheni sunnuntaisessa Valioliiga-kamppailussa Manchester Unitedia vastaan. Ottelu päättyi tasatulokseen 1-1.

– Yritimme selvitä kauden loppuun, sillä joskus se onnistuu  ja pystytään pelaamaan vielä kuukauden verran vammasta huolimatta. Hän oli kuitenkin epäonnekas. Tilanne olisi ollut sama, vaikka hän ei olisi pelannut viikonlopun ottelussa. Kauden loputtua hän joutuisi joka tapauksessa käymään leikkauksessa, Sarri kertaa


Lue myös:

    Uusimmat