Liverpool menetti taas yhden tähtipelaajan – Jürgen Klopp sai vastapainoksi suuren ilonaiheen: "Huippua, huippua, huippua, huippua"

Videolta näet, kuinka Curtis Jonesin taitava ohjaus Ajax-maalivahdin virheestä ratkaisi voiton Liverpoolille.

Jürgen Klopp ylisti maalivahtilupaus Caoimhin Kelleheriä, jonka huikea debyytti Mestarien liigassa auttoi Liverpoolin 1-0-voittoon Ajaxia vastaan tiistai-iltana. Ykköstorjuja Alisson oli sivussa loukkaantumisen takia, mikä asetti Kloppin suuren valinnan eteen.

Alissonin loukkaannuttua moni odotti kakkosvahti Adriania brassitorjujan tilalle. Klopp päätyi kuitenkin toisenlaiseen ratkaisuun ja heitti 22-vuotiaan Kelleherin ensimmäistä kertaa tällä kaudella Liverpoolin tolppien väliin.

Kloppin valinta osoittautui kannattavaksi, sillä Kelleher venyi ottelussa peräti neljään tärkeään torjuntaan, kun Curtis Jonesin ainokainen riitti varmistamaan Liverpoolin jatkopaikan Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Kelleheristä tuli vasta historian toinen maalivahti, joka on onnistunut pitämään Liverpoolille nollapelin hänen Mestarien liigan ensiesiintymisessään. Klopp ei voinut olla nuoren irlantilaisen esitykseen lainkaan tyytyväisempi.

– Huippua, huippua, huippua, huippua, Klopp hehkutti ottelun jälkeen.

– Minun on sanottava, että päätös Caoimhinin valinnasta oli helppo. Hän yksinkertaisesti ansaitsi sen. Mutta samalla oli vaikea tehdä päätös Adriania vastaan, koska hän on suoriutunut todella hyvin joukkueessamme.

– Hän on tehnyt hyvää työtä, mutta me kaipasimme Caoimhia tänään – hän on huipputalentti, todella hyvä torjuja ja huipputason jalkapalloilija. Pidän siitä todella paljon.

Kloppin mukaan Liverpoolin ykköstorjuja Alisson saattaa olla sivussa muutaman viikon ajan. Brassivahti kärsii takareisivammasta.

– Hän kertoi meille viime ottelun jälkeen tuntevansa kipua takareidessään. Se on pieni ongelma, mutta meidän on tarkkailtava tilannetta. En ole koskaan kuullut takareisivammasta, josta toipuminen veisi vain 4-5 päivää, joten uskon sen (sairausloman) kestävän noin 10-14 päivää, Klopp kertoi jo ennen Ajax-ottelua BT Sportille.

Mestarien liigassa pelataan keskiviikkona jälleen kahdeksan ottelua. Kaikki pelit ovat nähtävissä suomeksi selostettuina C Morelta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja