Liverpool-manageri Jürgen Klopp räväytti kielikuvallaan – "Odotamme häntä niin kuin uskollinen vaimo odottaa miestään vankilasta"

8:36
Tulosruutu: Liverpool koki kovia paikallisottelussa Evertonia vastaan.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoi viimeisimpiä tietoja Liverpoolin topparin Virgil van Dijkin loukkaantumisesta.

Liverpool tiedotti sunnuntaina, että ääritärkeä hollantilaispelaaja joutuu menemään polvileikkaukseen paikallisottelussa sattuneen loukkaantumisen vuoksi. Van Dijk jäi loukkaantumistilanteessa Evertonin maalivahdin Jordan Pickfordin taklauksen alle.

Jürgen Kloppin mukaan van Dijkin leikkauksen yksityiskohtia ei ole vielä sovittu.

– Sitä ei ole vielä selvitetty. Vain muutama asia on tässä vaiheessa selvää, kuten se, että hän on sivussa jonkun aikaa. Emme halua asettaa mitään aikataulua, koska jokainen pelaaja ja yksilö on erilainen, Klopp totesi.

– Hän pysyy sivussa vielä pitkään, sellainen se tilanne nyt on. Odotin näin käyvän oikeastaan heti ottelun jälkeen, etenkin sitten kun näin taklauksen hidastettuna, saksalainen harmitteli.

Van Dijk on kohonnut Liverpoolissa joukkueen ehdottomaksi avainpelaajaksi ja puolustuksen kivijalaksi. Kun joukkueen tilanne keskuspuolustajaosastolla on muutoinkin ohut, on selvää, että Kloppin valmennusryhmä rukoilee van Dijkin vamman pikaista parantumista.

Pahimmassa tapauksessa polven ristisidevamma pitää miehen sivussa koko loppukauden.

– Me olemme hänen tukenaan, hän tietää sen, ja me odotamme häntä niin kuin uskollinen vaimo odottaisi vankilassa olevaa miestään, Klopp veisteli.

Saksalaisluotsi päivitteli Liverpoolin loukkaantumistilannetta muutenkin keskiviikkona alkavan Mestarien liigan kauden alla. Keskikenttäpelaaja Thiago sai kovan iskun jalkaansa ulosajon arvoisessa taklauksessa Evertonia vastaan. Hänen pelaamisensa Ajaxia vastaan on epävarmaa.

Koronaviruksesta toipunut keskikenttämies Naby Keïta on sen sijaan Kloppin näkemysen mukaan jo täydessä iskussa. Hänen pelaamisensa vaikuttaa todennäköiseltä Amsterdamissa.

Pidempään sivussa olleet Alex Oxlade-Chamberlain ja ykkösmaalivahti Alisson ovat Kloppin mukaan edistyneet kuntoutuksessaan merkittävästi.

Liverpool kohtaa Amsterdamissa Ajaxin keskiviikkona kello 22 alkaen. C More Sport 2 näyttää ottelun suorana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja