Mainos

LIVE klo 15: Lappi-kuva päivittyy - villi erämaa vai kova bisnestiikeri?

Tänään etelän sydämessä, Finlandia-talossa, puhutaan painavaa asiaa Pohjois-Suomesta. Paikalle kokoontuu Pohjois-Suomen elinkeinoelämän ja kuntien asiantuntijoita seminaariin puhumaan Lapista kasvun veturina.

Paikalla on myös MTV Uutiset teemalla "SuomiAreena goes Lappi". Suora lähetys Finlandia-talolta lähetetään verkossa kello 15-16.

Paneelikeskustelussa ovat mukana Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä, Ulkoasianministeriön Pohjoisen Euroopan yksikön päällikkö Maimo Henriksson, Lappset Group oy:n hallituksen puheenjohtaja Johanna Ikäheimo, Laplands Hotelsin toimitusjohtaja Ari Vuorentausta sekä Rovaniemen kaupunginjohtaja Esko Lotvonen.

Lähetyksen juontaa MTV Uutisten toimittaja Aino Huilaja.

Keskusteluun voi osallistua myös sosiaalisessa mediassa #suomiareena ja #pohjoinenkutsuu.

Aiheesta keskusteltiin myös aamun Huomenta Suomessa. Lapin kauppakamarin toimitusjohtaja Timo Rautajoki ja Lapin yrittäjien puheenjohtaja Paula Aikio-Tallgren olivat sitä mieltä, että Lappi on sekä villi erämaa että kova bisnesveturi.

– Nykyistä Lappi-kuvaa kannattaa kuitenkin päivittää. Nämä molemmat ääripäät ovat olemassa ja tosia, ja molemmista revitään hyvää bisnestä. On kuitenkin olemassa myös uusia toimialoja, joita toivomme Lappiin, ja sitä varten me olemme täällä etelässä tänään, sanoo Aikio-Tallgren.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.