Mainos

Lipposen mukaan poliisijohto on "hölösuinen"

Eduskunnan puhemies Paavo Lipponen on suivaantunut maan poliisijohdolle, jota hän syyttää perättömien tietojen levittelemisestä puhemiehen turvajärjestelyistä.

-Ihmettelen suuresti poliisijohdon hölösuisuutta, kun sieltä vuodatetaan sellaista tietoa, että eduskunnan puhemiehen turvallisuuden hoitaminen olisi vaatinut sitä, että suuri määrä virkoja kenttäpoliisista lakkautettaisiin. Se on täydellistä puutaheinää, Lipponen jyrisee sunnuntaina Hämeen Sanomien haastattelussa. Lipposen mukaan "on täysin edesvastuutonta lähteä tällaisia asioita riepottelemaan julkisuuteen".

-Tällä myöskin nostatetaan kaunaa, ja voi kysyä, onko se tarkoituksellista. Lipposen mielestä "meidän poliisijohdollemme on ollut ominaista kaikenlainen asioiden riepottelu julkisuudessa, eikä siellä näytä olevan mitään kuria". -Tässä on yksi hyvä tehtävä sisäministeriön uudelle kansliapäällikölle, Lipponen opastaa.

Kaunaa siellä, kaunaa täällä

Poliisijohdon lisäksi Lipposelta saa osansa myös Yleisradion johto. Puhemies on tulistunut siitä, että tv:n pääuutislähetyksessä kansanedustajien palkkioiden korotuksia käsitellyttä uutista kuvitettiin hänen perheellään.

-Kyllä silloin harkintakyky on pahasti pettänyt. Ihmetyttää, onko Yleisradiossa minkäänlaista johtoa, kun tällaista sallitaan. Missä se vastuu sielläkin on? Kohua hänen tila-autoilustaan ja eduskuntaan perustamastaan toimittajavapaasta tilasta hän pitää naurettavana ja kaunaisena. Lipposen mukaan kaunalla myydään lehtiä, mitä on turha yrittää kiistää "kaunaisissa kolumneissa".

-Melkein tuntuu, että iltapäivälehdillä on oikein kaunaosastot. Lipposen mukaan näyttää siltä, että "nimenomaan pääkaupunkiseudulla toimittajan, joka haluaa pysyä jengissä, pitää kirjoittaa kaunainen kolumni".

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.