Mainos

Lipponen Ylessä: Venäjän vaaleissa oli vilunkimeininkiä

SDP:n presidenttiehdokkaan Paavo Lipposen mielestä Venäjän vaaleissa oli "vilunkimeininkiä". Lipponen sanoi Ylen presidenttitentissä, että hän presidenttinä olisi valmis keskustelemaan Venäjän tulevan presidentin kanssa maan demokratisoimisesta.

– Kertoisin, mitä meillä ajatellaan ja mitä me olemme valmiita tekemään myöskin, jotta Venäjä kehittyisi, modernisoituisi. Kysymys on byrokratian purkamisesta, tietenkin sananvapaudesta, Lipponen sanoi.

Lipponen huomautti, että hän on eduskunnan puhemiehenä keskustellutkin Vladimir Putinin kanssa kahden kesken Kremlissä Venäjän demokratiasta.

Tentissä Lipposta hiillostettiin hänen oikeuskanslerilta pääministerinä vuonna 2000 saamistaan moitteista, kun Lipponen vei Suomen Itävalta-boikottiin puhumatta silloisen tasavallan presidentin Martti Ahtisaaren kanssa. Lipponen vakuutti, että presidenttinä hän tekisi yhteistyötä hallituksen kanssa.

– On liian vähän ehdokkaita -ja mitä kovempi kannatus, sitä enemmän voisi kysyä- jotka ovat valmiita tukemaan Suomen hallitusta tänä päivänä, Lipponen piikitteli kilpakumppaneitaan.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.