Lionel Messin nollille jättänyt Cristiano Ronaldo puhuu suhteestaan argentiinalaiseen: "Olen varma, että hän sanoo samaa"

Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin kaksintaistelut määrittelivät Real Madridin ja Barcelonan väliset El Clasicot vuosikymmenen ajan, mutta Ronaldo painottaa tulleensa aina hyvin toimeen Messin kanssa ja kertoo, ettei nähnyt tätä koskaan varsinaisesti kilpakumppanina.

Ronaldon kaksi rangaistuspotkumaalia johdattivat Juventuksen 3-0-voittoon Lionel Messin Barcelonasta tiistai-iltana Mestarien liigassa.

Se oli ensimmäinen Ronaldon ja Messin välinen kohtaaminen sen jälkeen, kun Ronaldo jätti Real Madridin kesällä 2018. Kaksikko on voittanut 12 viimeisestä Ballon d'Orista 11.

– Minulla on aina ollut lämmin suhde Messin kanssa. Kuten olen sanonut aiemmin, jaoin 12-14 vuotta palkinnot hänen kanssaan, Ronaldo kommentoi Movistarille.

– En koskaan nähnyt häntä kilpailijana. Hän teki aina kaikkensa joukkueensa eteen, ja minä taistelin omani puolesta. Tulin hänen kanssaan aina hyvin toimeen. Olen varma, että hän sanoo samaa, jos kysyt häneltä. Mutta tiedämme ihmisten etsivät jalkapallossa aina kilpailu- ja kaksinkamppailuasetelmia, jotta syntyisi lisää jännitystä.

Ronaldo toivoo voiton tarjoavan "luottamuspiikin" Juventukselle, joka on Serie A:n sarjataulukossa tällä hetkellä neljäntenä.

Myös Barcelona yrittää toipua surkeasta alustaan Espanjan La Ligassa.

– Messi on kentällä samanlainen kuin aina ennenkin. Barcelona elää vaikeaa vaihetta, mutta he ovat silti Barcelona. Olen varma, että he tulevat ulos siitä. Kaikilla joukkueilla on heikkoja vaiheita, mutta Barcelona on erittäin hyvä joukkue, Ronaldo sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat