Lionel Messi avasi suunsa Real Madridin tilanteesta: He kaipaavat Cristiano Ronaldoa, eikä se yllätä

FC Barcelonan supertähti Lionel Messi kokee Real Madridin kaipaavan Cristiano Ronaldoa, joka vaihtoi kesällä Espanjan jalkapallokentät italialaiseen Juventukseen.

Real Madridin kausi on käynnistynyt takellellen ja joukkue on Espanjan liigassa vasta neljäntenä, kun taas Barcelona johtaa sarjaa.

– Jo kauden alussa sanoin, että Real Madrid on mahtava seura, yksi parhaista maailmassa, ja heillä on paljon pelaajia, mutta Cristianoa kaivattaisiin jokaisessa seurassa, josta hän olisi lähtenyt, Messi sanaili espanjalaislehti Marcalle.

Messi muistuttaa, että Ronaldo tekee joka kausi paljon maaleja ja auttaa kentällä myös "monissa muissa asioissa".

– Minua ei yllätä, että he kaipaavat häntä, mutta se ei tarkoita, etteikö Madrid olisi yhä yksi parhaista joukkueista maailmassa erinomaisilla pelaajilla, Messi muotoili kohteliaasti.

Aiempina vuosina suuri yleisö jännitti Espanjassa argentiinalaisen Messin ja portugalilaisen Ronaldon kilpailua vähintään yhtä paljon kuin FC Barcelonan ja Real Madridin keskinäistä taistelua. Kun Messi teki jotain mahtavaa, seurattiin, miten Ronaldo "vastaa", ja päinvastoin.

– Oli todella hienoa, kun olimme samassa liigassa ja yritimme voittaa toinen toistemme joukkueita. Se oli terve kilpailutilanne, jossa me molemmat halusimme kehittää itseämme. Se oli hyvä myös katsojille, Messi kuvaili.

Messi ja Ronaldo on kumpikin palkittu urallaan viisi kertaa vuoden parhaana jalkapalloilijana maailmassa.

Lue myös:

    Uusimmat