"En seuraa ennätyksiä, ennätykset seuraavat minua" – Cristiano Ronaldo ilmoitti ansaitsevansa enemmän Kultaisia palloja kuin Lionel Messi, kiistää kaksikon välisen ystävyyden

Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi harvinaisessa yhteishaastattelussa – ikävöikö kaksikko toisiaan? 6:16
Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi harvinaisessa yhteishaastattelussa – ikävöikö kaksikko toisiaan?

Juventuksen hyökkääjä Cristiano Ronaldo sanoo ansaitsevansa uransa päätteeksi enemmän Ballon d'Or -palkintoja kuin kilpakumppaninsa Lionel Messi. Portugalilainen toivoo voivansa vielä vahvistaa asemaansa kaikkien aikojen parhaana pelaajana.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

34-vuotias Ronaldo on voittanut Kultaisen pallon viisi kertaa - yhtä monta kertaa kuin Messi - mutta on nälkäinen voittamaan lisää pelaajan lähestyessä uransa ehtoota.

– Messi on jalkapallon historiassa, mutta luulen, että minulla täytyy olla kuusi, seitsemän tai kahdeksan palkintoa ollakseni hänen yläpuolellaan, Ronaldo sanoi brittiläisen ITV:n haastattelussa tiistaina Reutersin mukaan.

– Rakastaisin sitä. Luulen, että ansaitsisin sen. iin

Ronaldo kertoi, ettei kaksikko ole ystäviä keskenään, mutta kiitti kilpakumppania työntöavusta oman potentiaalin äärirajoille.

– Olemme jakaneet lavan 15 vuotta. Tiedän, että olemme tehneet toisistamme parempia pelaajia. 

Ronaldo, joka on pelannut myös Manchester Unitedille ja Real Madridille, on voittanut Mestarien liigan viidesti ja Euroopan mestaruuden sekä Kansojen liigan kerran.

– En seuraa ennätyksiä, ennätykset seuraavat minua. Olen riippuvainen menestyksestä, enkä ajattelen sen olevan huono asia, vaan hyvä, Ronaldo sanoi.

– Se motivoi minua. Jos et ole motivoitunut, on parempi lopettaa, Ronaldo linjasi.

Juventus kohtaa keskiviikkona Mestarien liigan avauskierroksella vieraskentällä Atletico Madridin. Lähetys C More Sport 1 -kanavalla alkaa kello 21.50.

Lue myös:

    Uusimmat