Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon keskinäisissä väleissä tapahtui muutos – "Ne ovat kuitenkin menneisyyttä"

6:16
Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi harvinaisessa yhteishaastattelussa vuonna 2019 – ikävöikö kaksikko toisiaan?

Mestarien liigan alkulohkon yksi odotetuimmista illoista oli määrä olla ohjelmassa ensi viikon keskiviikkona. Silloin Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin odotettiin kohtaavan Juventuksen ja Barcelonan välisessä yhteenotossa.

Portugalilaisella todettiin kuitenkin koronavirustartunta, eikä hän tuoreimpien tietojen mukaan pystyisi pelaamaan ottelussa.

Messi toivoo La Liga -aikojen kovimmalle kilpakumppanilleen pelkkää hyvää.

– Kaksintaistelu Cristiano Ronaldon kanssa oli erityinen. Se säilyy sellaisena ikuisesti. Se kesti vuosia, eikä sellaisen tason ylläpitäminen pitkään ole helppoa, Messi kertoi verkossa toimivan DAZN-kanavan haastattelussa.

– Joukkueemme olivat myös hyvin vaativia: Real Madrid ja Barcelona, kaksi maailman vahvinta seuraa. Niin monta vuotta kestänyt tasavertainen kilpailu säilyy ikuisesti ainutlaatuisena.

Vaikka Barcelonan ja Real Madridin kohtaamiset ovat aina erityisiä, Messin mukaan niillä oli hänelle erityinen merkitys, kun Ronaldo oli kentällä.

– Ne ovat kuitenkin menneisyyttä ja katsomme tämän päivän haasteita.

Tulevana keskiviikkona Messin haaste voisi jälleen kerran olla Ronaldo.

– Toivomme, että Cristiano pystyy pelaamaan ja toipuu pian koronaviruksesta.

Ronaldon poistuttua Espanjasta Italian pääsarjaan kaksikko on puhunut julkisuudessa toisistaan entistä ystävällisempään sävyyn. Ronaldo jopa kutsui Messin päivälliselle kaksikon yhteishaastattelussa vuosi sitten.

Kaksikon yli kymmenen vuoden jännitteisiin väleihin vaikuttivat taustalla roihunnut jättiseurojen keskinen verinen kilpailu sekä Messin että Ronaldon raivoisa voitontahto ja halu olla toista parempi.

Voidaankin syystä sanoa Ronaldon ja Messin piiskanneen toisiaan entistä hurjempiin suorituksiin kentällä. 

35-vuotiaan Ronaldon koronavirustesti pakottanee tämän jäämään sivun ensi viikon kohtaamisesta, mutta jäljelle jäisi silti vielä joulukuun 8. päivä pelattava joukkueiden toinen lohkovaiheen kohtaaminen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja