FC Barcelona -legenda jyrähti Lionel Messin kohtalosta – "Silloin koko seuran nimi pitäisi vaihtaa!"

11:04
Videolla kuvaa FC Barcelonan kauden päättäneestä Bayern München -ottelusta.

Entinen FC Barcelonan tähtihyökkääjä Samuel Eto'o ei katsoisi kovin hyvällä, jos katalonialaisseura päättäisi luopua tähtihyökkääjästään Lionel Messistä.

Messi nousi otsikoihin viime viikon nöyryyttävän Bayern München -tappion jälkeen. Barcelona tipahti Mestarien liigassa jatkosta, kun Bayern oli sitä parempi lukemin 8-2.

Raporttien mukaan Messi haluaisi jättää seuran.

Eto'on mukaan FC Barcelonan on tehtävä kaikkensa, jotta kyseinen skenaario ei toteudu.

– Rakastan Messiä, hän on kuin oma poikani. Haluan hänelle kaikkea hyvää. Barcelona on yhtä kuin Messi ja jos Messi päättää lähteä, niin silloin koko seuran nimi pitäisi vaihtaa! Eto'o sanoi argentiinalaiselle televisiokanavalle TyCSportsille.

– Barcelona on onnekas siinä, että heillä on koko jalkapallohistorian paras pelaaja riveissään. Heidän on varmistettava se, että hän myös päättää uransa Barcelonassa, Eto'o jatkoi.

Espanjalaisessa jättiseurassa saatetaan nähdä melkoinen puhuri tulevien päivien ja viikkojen aikana. FC Barcelonan presidentti Josep Maria Bartomeu kertoi, että seura aikoo myydä useita tähtipelaajia kesän aikana.

– Toivon, että ne jotka tekevät päätöksiä, tekevät niitä Barcelonan edun mukaisesti, Eto'o sanoi seuran strategiasta ja tulevista muutoksista.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja