Lionel Messin ympärille kerätään Barcelona-kaverinippua – seuraavana tähtäimessä takavuosien hyökkääjätähti

Lionel Messi esiteltiin Inter Miamin faneille – "Amerikan numero 10" 2:16
Video: Lionel Messi esiteltiin Inter Miamin faneille – "Amerikan numero 10".

Lionel Messin MLS-siirto on ollut yksi jalkapallokesän suurimmista puheenaiheista.

Messi, 36, hylkäsi Saudi-rahat, kun hän päätti jatkaa uraansa Yhdysvalloissa. Uudeksi osoitteeksi tuli jalkapallolegendan David Beckhamin omistama Inter Miami.

Messin siirto on jo ehtinyt aiheuttaa melkoista hulabaloota rapakon takana. Inter Miami myi koko stadioninsa loppuun (20 000 ihmistä), kun se esitteli Messin seuran faneille.

Messi ei ole kuitenkaan ainut tähtinimi, joka on siirtynyt tuoreeltaan Inter Miamin paitaan. Messin ympärille on lähdetty rakentamaan todellista FC Barcelona -kaverinippua.

Inter Miami tiedotti aiemmin tällä viikolla espanjalaisen Sergio Busquetsin hankinnasta. Hänen tapaansa pitkään FC Barcelonaa edustanut Jordi Alba liittyy nyt Inter Miamin riveihin.

Eikä siinä vielä kaikki. Busquetsin ja Alban lisäksi seuran riveihin on yhdistetty muun muassa Barcelona-ikonia Andrés Iniestaa sekä Messin takavuosien hyökkääjätutkaparia Luis Suárezia.

Suárez, 36, pelaa tällä hetkellä Braziliassa. Hän ja Messi takoivat tuhoisaa jälkeä "Barcasssa" 2010-luvun aikana.

– Súarez on Gremion pelaaja ja kunnioitamme sitä, Inter Miamin presidentti Jorge Mas sanoi aiheesta Reutersin mukaan.

Mas kuitenkin myönsi, että seurat ovat käyneet keskusteluja Suárezin siirrosta.

Inter Miami tarvitsee kiperästi tulitukea uusilta vahvistuksiltaan, sillä se on pudonnut MLS:n pohjalle. Inter Miami on tällä hetkellä oman konferenssinsa viimeisellä sijalla (15:s).

Lue myös:

    Uusimmat