Lionel Messi lausui synkän ennustuksen Barcelonan tulevaisuudesta – lupaa paljastuksia entisestä seurapomosta: "Hän huijasi minua"

3:56
Maalikooste: Real Valladolid-Barcelona

Lionel Messin ja Barcelonan edellisen puheenjohtajan Josep Maria Bartomeun välit ovat olleet pitkään erittäin tulehtuneet. Messi kertoo tuoreessa espanjalaisen tv-kanavan La Sextan haastattelussa Bartomeun estäneen vuosien ajan pelaajan poistumisen seurasta ja syyttää tätä huijauksesta.

Argentiinalaisen mukaan uusia yksityiskohtia tulee julki tulevaisuudessa.

– Hän huijasi minua useita kertoja ja monien vuosien ajan, Messi sanoi.

– Mieluummin en kommentoisi asiaa nyt. Ne paljastuvat tulevaisuudessa, mutta asioita oli paljon.

Messi oli haastattelussa yhä myös tuohtunut tavasta, miten tämän henkilökohtaisesti läheinen ystävä Luis Suarez heitettiin ulos seurasta.

– Mitä tapahtui Suarezin Atletico-siirrossa oli... hullua. Hän lähti ilmaiseksi. Sopimuksen loppuosa maksettiin pois, ja hän siirtyi kilpailijamme riveihin. Uskomatonta, Messi sanoi.

Supertähti viettää parhaillaan pidennettyä joululomaa Argentiinassa eikä ole mukana joukkueen vahvuudessa tiistain Eibar-ottelussa.

Tulevaisuus MLS:ssä?

Messi ei kertonut haastattelussa, aikooko hän jatkaa Barcelonassa kuluvan kauden jälkeen. Yksi vihje uran loppuvaiheesta kuitenkin saatiin.

– En vielä tiedä, mitä aion tehdä. Aion odottaa kauden loppuun asti. 

– Rakastaisin kokea Yhdysvalloissa elämisen, pelata siinä liigassa ja elää sitä elämää. En kuitenkaan tiedä, tapahtuuko se.

Juuri nyt Messi haluaa keskittyä vain Barcelonaan, ja sen heikosti alkaneen kauden korjaamiseen.

– Seuralla on vaikea hetki käynnissä. Se on sitä kaikille, mutta ihmiset seuran sisällä tietävät, miten pahassa tilanteessa Barcelona on. Asiat ovat erittäin huonosti. On vaikeaa palauttaa seura tulevaisuudessa sellaiseksi kuin se aiemmin oli, Messi lausui.

Juttua muokattu kello 08.20. Lisätty Messin kommentit mahdollisesta MLS-siirrosta ja Barcelonan tulevaisuudesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja