Päättääkö Lionel Messi uransa Barcelonassa? Lapsuudenunelma saattaa muuttaa kaiken

Kansainvälisen jalkapalloliitto Fifan vuoden pelaajaksi valittu Lionel Messi kertoi ESPN:n haastattelussa, että hänen lapsuudenunelmansa on pelata Newell's Old Boysin paidassa.

Messi tuli Barcelonaan jo 13 vuoden iässä. Hän toivoisi, että voisi lopettaa uransa kotimaassaan Argentiinassa.

– Sitä olen aina sanonut. Se on lapsuudenunelma pelata Newell'sin paidassa, mutta en tiedä, tuleeko se toteutumaan. Se ei ole vain minusta kiinni, sillä minulla on kolme lasta, Messi toteaa.

Espanjalaislähteet kertovat, että Messin sopimuksessa olisi pykälä, jonka myötä hän voisi lähteä Barcelonasta jo tämän kauden jälkeen. Barcelona valmistelee paraikaa jättisopimusta Messille, jotta tämä jäisi vielä seuraan.

Messi ei ollut Barcelonan mukana loukkaantumisen takia kauden alusta lähtien, eikä espanjalaisjätin kausi ole alkanut kovinkaan hyvin. 

– Kausi on vasta alussa, mutta meidän täytyy reagoida. Aikaa ei ole menetettävissä. Meidän täytyy parantaa paljon, Messi sanoo.

Argentiinalaisen tämän kauden ensimmäinen ottelu oli saksalaista Borussia Dortmundia vastaan Mestarien liigan lohkovaiheessa. 

– Sen näki, että en ole pelannut useaan kuukauteen. Tunsin oloni väsyneeksi ja kankeaksi. Minulla ei ollut sitä kipinää ja rytmi puuttui, Messi päättää.

Vaatimattomasti kahdeksantena Espanjan La Ligassa olevan Barcelonan kausi jatkuu tiistaina, kun sillä on kotikentällään vastassa Villarreal.

Lue myös:

    Uusimmat