Lionel Messi halukas palaamaan Barcelonaan – PSG-siirron tapahtumat kuohuttavat yhä: "Presidentin sanat satuttivat minua"

Kesän suurimmassa jalkapallosiirrossa PSG:hen matkannut Lionel Messi haluaisi vielä palata töihin Barcelonaan.

Messi kertoi haastattelussa olevansa valmis toimimaan tulevaisuudessa entisen seuransa teknisenä johtajana.

– Kyllä, olen aina sanonut, että haluaisin tulla takaisin auttamaan seuraa tavalla toi toisella, Messi kertoi Sport-lehdelle.

– Haluan olla hyödyllinen ja auttaa seuraa voimaan hyvin. Olisi mahtavaa olla tekninen johtaja, mutta en tiedä, tapahtuuko se Barcelonassa.

– Haluaisin palata antamaan osaamiseni seuraan, koska rakastan Barcelonaa ja haluaisin sen voivan hyvin ja jatkavan kasvuaan maailman parhaiden joukossa.

Argentiinalainen halusi myös oikaista Barcelona-lähtönsä ympärillä liikkuneita väitteitä. Barcelonan presidentti Joan Laporta sanoi aiemmin toivoneensa viimeiseen asti, että Messi olisi ollut valmis pelaamaan maksukyvyttömälle Barcelonalle ilmaiseksi.

– Kukaan Barcelonasta ei pyytänyt minua pelaamaan ilmaiseksi. Sain yli 50 prosentin palkkaleikkauksen, ja olin valmis auttamaan seuraa jopa enemmän. Presidentin sanat satuttivat minua, en ansainnut niitä, Messi sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat