Lionel Messiltä aivan käsittämätön ilta – juoni kuusi maalia vastustajan verkkoon

Lionel Messi oli suorastaan käsittämättömän kovassa vireessä MLS:ssä, kun hän teki maalin ja syötti joukkueensa loput viisi osumaa.

Inter Miamin argentiinalainen kultakimpale pyöritteli vastustajan täysin sekaisin, kun Miami otti 6–2 voiton New York Red Bullsista. New York meni ensimmäisellä puoliajalla 1–0-johtoon, mutta toisella puoliskolla käynnistyi todellinen Messi-show.

Ensin Messi syötti Matias Rojasin 1–1-tasoituksen. Vain pari minuutti myöhemmin argentiinalainen tälläsi itse pallon verkkoon rangaistusalueen sisältä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Yhteensä Messi iski tauluun tehot 1+5, mikä on MLS-liigan ennätys sekä maalisyöttöjen määrässä että maalitapahtumissa yhdessä ottelussa. Messia syöttötarjoiluista pääsi nauttimaan huippuhyökkääjä Luis Suarez, joka paukutti ottelussa hattutempun.

Varsinkin Suarezin 4–1-maali on huikeaa katseltavaa. Uruguaylainen laukoi pallon maaliin suoraan volleysta Messin syötöstä.

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä.

Suarez ja Messi ovat tehtailleet maaleja yhdessä ennenkin, sillä kaksikko pelasi samaan aikaan jo Barcelonassa voittaen useita pystejä.

Messin joukkuetoveri, Suomen Robert Taylor, sai ihailla argentiinalaisen taituruutta läheltä, sillä hän pelasi ottelussa 66 minuuttia, ennen kuin hänet otettiin vaihtoon.

Inter Miami kipusi MLS-liigan sarjataulukon kärkeen 24 pisteellä.