Lionel Messi puhui suunsa puhtaaksi PSG-siirrostaan

Lionel Messi puhui Inter Miami -siirrostaan medialle.

MLS-seura Inter Miamin supertähti Lionel Messi astui ensimmäistä kertaa median eteen siirtonsa jälkeen. Argentiinalainen puhui sopeutumisestaan, uusista haasteistaan ja vähän myös PSG-ajastaan.

Messi on sopeutunut Yhdysvaltoihin erinomaisesti. 36-vuotias maestro on ehtinyt pelata Miami-paidassa kuusi ottelua ja jälki on ollut tuhoisaa. Messi on tehnyt pelaamissaan otteluissa jo yhteensä yhdeksän maalia.

Inter Miami on marssinut Messin johdolla aina Leagues Cup finaaliin asti. Alku Miamin auringon alla on ollut joka tavalla upea.

– Olen erittäin onnellinen. Enkä vain tulosten takia, vaan myös sen, kuinka me elämme perheeni kanssa elämäämme. Nautimme kaupungista. Kannattajien vastaanotto on ollut poikkeuksellinen heti ensimmäisestä päivästä lähtien, Messi ylistää ESPN:n mukaan.

Messi siirtyi Atlantin toiselle puolelle PSG:stä kahden Pariisissa vietetyn vuoden jälkeen. Supertähti sai kesän aikana hulppean jättitarjouksen Saudi-Arabiasta, mutta Messi sanoi öljyrahoille ei kiitos ja suuntasi Miamiin.

– Tänne päätin tulla ja täällä haluan olla. Mietimme asiaa paljon perheeni kanssa, eikä päätös syntynyt yhdessä yössä. Teimme päätöksen yhdessä, joten kaikki on ollut paljon helpompaa ja yksinkertaisempaa tällä kertaa, Messi toteaa Reutersin mukaan.

– Tulin tänne, jotta voin yhä nauttia jalkapallosta. Olen tehnyt niin koko elämäni, joten valitsin paikan enemmänkin sen takia kuin minkään muun, Messi kertoo.

Siirto Miamiin oli vasta toinen siirto koko Messin uralla. Kaksi vuotta sitten Messi joutui jättämään Barcelonan ja siirtymään PSG:hen, koska Barcelonan talousvaikeuksien vuoksi seuralla ei ollut enää varaa pitää Messiä riveissään.

Messi kertoi torstaina medialle, ettei PSG-siirto ollut missään vaiheessa suunnitelmana, vaan tuli yllättäen Messin eteen.

– PSG:hen siirtyminen ei ollut suunniteltua tai toivottua. En halunnut lähteä Barcelonasta, en koskaan halunnut lähteä. Se (siirto) tapahtui yhdessä yössä, joten jouduin todella nopeasti totuttelemaan uuteen ympäristöön vietettyäni koko siihenastisen elämäni yhdessä paikassa. Se teki asioista todella vaikeita, Messi sanoo.

– Luojan kiitos, että kaikki on nyt täysin päinvastoin, Messi myhäilee.

Lähteet: Reuters & ESPN

Lue myös:

    Uusimmat