Lionel Messi muutti mielensä – jatkaa Barcelonassa!

1:05
Täyskäännös siirtosaagassa! Messi jatkaa Barcelonassa – näin MTV Uutiset Live kertoi aiheesta.

Jalkapallon supertähti Lionel Messi pysyy FC Barcelonassa. Messi sanoi Goal.comille, että hän pysyy seurassa vielä yhden vuoden.

Ennätykselliset kuusi kertaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi valittu Messi on edustanut Barcelonaa koko ammattilaisuransa. Hän kertoi hiljattain haluavansa jättää seuran, mutta on tehnytkin nyt U-käännöksen.

Messillä on Barcelona-sopimustaan vielä vuosi jäljellä. Argentiinalaistaituri kuvitteli voivansa lähteä ilmaisella siirrolla, koska seuran puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu oli niin kauden päätteeksi luvannut. Barcelona halusi kuitenkin pitää kiinni supertähdestään, jonka sopimuksen ulosostohintana on 700 miljoonaa euroa.

Messi sanoi, ettei veisi rakastamaansa seuraa oikeuteen.

– En ollut onnellinen ja halusin siksi lähteä. Minulle ei annettu mahdollisuutta tähän (siirtoon), joten pysyn seurassa, jotta en joutuisi oikeudelliseen sopimusriitaan, Messi kertoi.

Messi nosti esiin myös perheensä suhtautumisen.

– Kun viestitin halustani lähteä vaimolleni ja lapsilleni, se oli brutaalia draamaa. Koko perhe alkoi itkeä. Lapseni eivät halunneet minun jättävän Barcelonaa eivätkä vaihtaa koulujaan, Messi kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja