Paljastus: Lionel Messi kieltäytyi Barcelonan jättisopimuksesta – "En halunnut sen sitovan minua"

Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi harvinaisessa yhteishaastattelussa – ikävöikö kaksikko toisiaan? 6:16
Videolla Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin yhteishaastattelu UEFA:n palkintogaalasta.

Koko ammattilaisuransa Barcelonaa edustanut Lionel Messi kieltäytyi aikoinaan Barcelonan jättitarjouksesta, koska ei halunnut tuntea oloaan sidotuksi niin pitkäksi aikaa.

Kiistatta Barcelonan seurahistorian merkittävimpien pelaajien joukkoon lukeutuva Messi on takonut seuran paidassa kaikki kilpailut mukaan lukien 604 täysosumaa.

Vasta 13-vuotiaana seuran junioriakatemiaan saapunut Messi nousi hiljalleen tähtipelaajien varjossa itsekin maailman parhaimpien pelaajien joukkoon. Huimat otteet saivat Barcelonan tarjoamaan supertähdelleen valtavaa elinikäistä sopimusta, mutta Messi vastasi tähän kieltävästi.

– On totta, että Barcelona tarjosi minulle elinikäistä sopimusta, mutta sanoin heille, etten halunnut sopimuksen sitovan minua sillä tavalla, Messi toteaa espanjalaisen AS:n mukaan.

Vaikka Messi kieltäytyikin Barcelonan huimasta tarjouksesta, haluaa argentiinalaistähti pelata vielä pitkään Barcelonassa, mutta ei sen takia, että sopimus niin häneltä vaatisi.

– Haluan jatkaa pelaamista ja maalien tekemistä täällä. Saatan pysyä täällä koko elämäni, mutta en siksi, että sopimuksessani lukisi niin, Messi toteaa. 

Lue myös:

    Uusimmat