Lionel Messi ei suostunut antamaan nimikirjoitusta nuoruuden joukkueensa pahimman kilpakumppanin paitaan – omistajalta törkeä kuitti

Espanjan jalkapallon La Ligan Barcelonan supertähti Lionel Messi ei suostunut antamaan nimikirjoitusta fanin paitaan, koska kyseessä oli Rosario Centralin paita. Kyseinen seura on Messin nuorena edustaman Newell's Old Boysin pahin kilpakumppani. Kannattaja tölväisi törkeästi Messille, että tällä ei ole intohimoa.

Videon tapahtuneesta voit katsoa tästä linkistä. Messi edusti Newell'siä vuodesta 1994 vuoteen 2000. Rosario ja Newell'sin kohtaamiset ovat Buenos Airesin ulkopuolella Argentiinan merkittävin jalkapalloderby.

Nimikirjoitusta paitaan pyytänyt kannattaja toteaa Messille espanjaksi, että "pecho frio", joka tarkoittaa intohimotonta. Tilanne olisi ollut käytännössä sama, jos kannattaja olisi pyytänyt nimikirjoitusta Real Madridin paitaan. 

Messi on itse sanonut, että jos hän joskus lähtee Barcelonasta, niin ainoa joukkue, jota hän voisi edustaa olisi Newell's.

Lue myös:

    Uusimmat