Mainos

Linssisalaatti

4:lle hengelle

  • 350 g tummia linssejä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 salottisipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 8 dl kana- tai kasvislientä
  • 2 tomaattia
  • 3 latva-artisokan sydäntä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • tuoretta timjamia
  • tuoretta basilikaa

Kuumenna oliiviöljy isossa padassa ja kuullota sipulit. Lisää linssit ja sekoita. Lisää liemi, mausta suolalla ja pippurilla. Paista 200 asteisessa uunissa tunti. Jäähdytä seos huoneenlämpöiseksi. Pilko tomaatit ja latva-artisokan sydämet. Yhdistä kaikki aineet keskenään. Tarkista maku.

Resepti: Nicolas Thieulon

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.