Linssisalaatti

4:lle hengelle

  • 350 g tummia linssejä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 salottisipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 8 dl kana- tai kasvislientä
  • 2 tomaattia
  • 3 latva-artisokan sydäntä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • tuoretta timjamia
  • tuoretta basilikaa

Kuumenna oliiviöljy isossa padassa ja kuullota sipulit. Lisää linssit ja sekoita. Lisää liemi, mausta suolalla ja pippurilla. Paista 200 asteisessa uunissa tunti. Jäähdytä seos huoneenlämpöiseksi. Pilko tomaatit ja latva-artisokan sydämet. Yhdistä kaikki aineet keskenään. Tarkista maku.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lue myös:

    Uusimmat