Liki 100-kiloinen mastiffi etsii kotia Englannissa – ei oikein ymmärrä omaa kokoaan: "Suurin koira, joka meillä on koskaan täällä ollut"

Haaveissa oma koiranpentu? Ota nämä asiat huomioon koiranpennun hankinnassa 10:35
Haaveiletko omasta koiranpennusta? Otathan huomioon nämä asiat!

Noin 100-kiloinen ystävällinen ja kömpelö Galahad-mastiffi on vailla kotia, kertoo Mirror.

Brittiläinen Dogs Trust Canterbury -eläinsuojeluyhdistys etsii kotia 98 kiloa painavalle mastiffille. Eläinsuojan mukaan tämä 4-vuotias Galahad-niminen karvaturri on ”suurin koira, joka heillä on koskaan ollut”. 

Harriet Basket Dogs Trust Canterburysta antoi haastattelun Mirror-lehdelle.

– Galahad on heittämällä suurin koira, joka meillä on koskaan täällä Canterburyssa ollut. Ja nyt se etsii itselleen suurisydämistä omistajaa.

Koira tarvitsisi paljon tilaa

Galahadille etsitään omistajaa, joka kykenisi hoitamaan sitä, vaikka se on aika suuri ja kömpelö. Basketin mukaan Galahad ei itse oikein käsitä, miten suuri se on. Se rakastaa ihmisten seuraa ja tarvitsee omistajan, joka pärjää noin ison koiran kanssa. Koiralla pitäisi olla myös runsaasti tilaa liikkua ja puutarha, jossa oleskella.

Mastiffit ovat luonteeltaan meneviä, kilttejä ja iloisia hauveleita, kertoo Mirror. Hankikoira-sivuston mukaan mastiffiurokset painavat yleensä noin 80–110 kiloa, nartut yleensä 70–90 kiloa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Haussa pysyvä koti

Harriet kertoo, että Galahad on kokenut elämässään monenlaisia muutoksia. Niinpä se saattaa olla hieman epävarma, kun menee jonnekin ensimmäistä kertaa, mutta kun se tuntee olonsa mukavaksi, se nauttii ympäristön tutkailusta – sekä asioiden kaatamisesta nurin samalla.

Harriet kertoo, että Galahadilla on ollut neljä mahdollista kotia, mutta nyt se etsii pysyvää paikkaa. Tällä hetkellä se majailee väliaikaisessa kodissa.

Lue myös:

    Uusimmat