Liikuttunut hoitaja paljastaa syyn, jonka vuoksi vaimo ei vieraillut koronavirukseen kuolevan miehensä luona: "Se oli niin epäitsekästä"

1:09
Tämä amerikkalaisnainen joutui hyvästelemään äitinsä FaceTImen välityksellä.

Vanhempi nainen päätti olla vierailematta koronavirukseen kuolevan aviomiehensä luona hyvin epäitsekkäästä syystä.

Kun koronavirukseen kuolevan miehen vaimo päätti olla vierailematta sairaalassa aviomiehensä luona, koska halusi säästää sairaalan suojavarusteita henkilökunnalle, liikuttui teho-osaston sairaanhoitaja Blaire Guidry kyyneliin.

– Se oli niin epäitsekästä, Yhdysvaltojen New Orleansissa sijaitsevassa sairaalassa työskentelevä Guidry kiitteli Today-sivuston haastattelussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä oli varmaankin hänen elämänsä vaikeinta aikaa ja hän ajatteli meitä. Hän oli tietoinen pulasta ja tiesi, että hänen pitäisi mennä huoneeseen käyttäen sairaalakaapua ja hengityssuojainta, hoitaja selittää.

"Kaikki tapahtui niin nopeasti"

Suojavarusteista on pulaa ympäri maailmaa. Guidry kertoo, että hänen sairaalassaan hoitajat ja muu henkilökunta kyllä ovat jatkuvasti pukeutuneina suojavarusteisiin, mutta niitä joudutaan käyttämään uudelleen.

Guidryn osastolla on yleensäkin sairaalan suurin kuolleisuusaste, mutta nyt pelkästään covid-19-taudista kärsivistä potilaista koostuva osasto on entistäkin kohtalokkaampi monelle.

– Olemme tottuneet näkemään paljon kuolemaa, mutta tämä tuntuu erilaiselta, koska kaikki tapahtui niin nopeasti, hoitaja kauhistelee pandemian leviämistä.

Lue kaikki koronaviruksesta.

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja