Liikennepoliisin viikonloppu: Raskaan ajoneuvon kuljettaja oli niin humalassa, ettei pysynyt omalla kaistallaan – lauantaiyön kokoontumisajot työllistivät aamukolmeen

Raskaan ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja ajoi tuhdissa humalassa sunnuntaina, kertoo Sisä-Suomen poliisi. 

Hätäkeskus sai sunnuntaina ilmoituksen nelostiellä Joutsassa ajavasta raskaasta yhdistelmäajoneuvosta, jonka kuljettaja ei pysynyt ajokaistalla. Poliisipartio onnistui pysäyttämään ajoneuvon kuljettajan, joka puhalsi reilusti törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat.

– Hänet määrättiin ajokieltoon, tiedotteessa kerrotaan. 

Sisä-Suomen liikennepoliisin viikonloppu oli muutoinkin kiireinen, sillä kaikkiaan kymmenen kuljettajaa menetti korttinsa.

Lisäksi perjantaina poliisi sai runsaasti ilmoituksia Kannonkosken kylältä, liittyen kaahaamiseen ja häiritsevään ajoon. 

– Poliisi puuttui yhden ajokiellossa olevan kuljettajan ajamiseen ja muuten poliisi jakoi aiheeseen liittyviä neuvoja ja kehotuksia kylällä ajeleville nuorille. Toivon mukaan tilanne kehittyisi parempaan suuntaan jatkossa.

Lauantaina häiritsevää ajamista suitsittiin puolestaan Jyväskylässä ja sen lähialueella. Syynä oli autojen kokoontumisajo. 

– Se oli vilkas ja pitkäkestoinen tapahtuma, jossa töitä riitti aamukolmeen saakka.

Tapahtuman ohessa poliisi määräsi moottoripyöräiljän Jyväskylän Rantaväylällä ajokieltoon, koska kuljettaja ajoi 176 km/h nopeutta alueella, jossa sallittu nopeus oli 70km/h. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja