Liikennekatkoksia Helsingissä aamusta iltaan – vältä näitä katuja tänään

EU:n ulko- ja puolustusministerit tapaavat tänään Helsingissä. Kokous aiheuttaa liikennekatkoksia kaupungissa aamusta iltaan.

Torstaiaamuna on liikennekatkoksia, kun kokousvieraat siirtyvät hotelleista kokouspaikalle kello 7.30–8.30 aamulla. Poliisi suosittelee Helsingin kantakaupungissa asioivia käyttämään vaihtoehtoisia reittejä.

Liikennekatkoksia on myös keskustan ja Helsinki-Vantaan lentokentän välillä kulkevilla väylillä noin kello 11 alkaen. Katkokset jatkuvat arviolta iltaseitsemään saakka.

Helsingin poliisi julkaisi myös eilen Twitterissä kartan kaduista, joilla katkokset ovat. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

EU:n puolustusministereiden kokous alkoi eilen ja jatkuu tänään. Ulkoministereiden aloittavat puolestaan tänään ja jatkavat huomiseen. 

STT: Joukkoliikenteelle sekä kevyelle liikenteelle myös haittaa

Helsingin seudun liikenne (HSL) suosittelee käyttämään ruuhka-aikoina mahdollisuuksien mukaan lähijunaa, metroa sekä poikittaisia bussilinjoja. HSL:n mukaan on hyvä myös varata ylimääräistä aikaa matkustamiseen.

Pyöräliikennettä tai jalankulkua ei sallita Finlandia-talon ympäristössä, vaan alue on kokonaan eristetty. Töölönlahden ympäri pääsee kuitenkin kiertämään aivan rantaa pitkin, poliisi kertoo.

Perjantaihin asti rajoitetaan myös ilmailua Finlandia-talon ympäristössä, poliisi muistuttaa.

Päivitetty klo 6.30 ja 9.00: Lisätty viimeisimmät tiedot.

Lue myös:

    Uusimmat