Mainos

Liikenne Vaalimaalla sujuu jälleen

Venäjälle suuntautuva tavaraliikenne Vaalimaan raja-asemalla alkoi taas sujua illansuussa. Tavara- ja henkilöliikenne pysäytettiin rajalla tänään aamupäivällä 11 aikaan Venäjän viranomaisten pyynnöstä.

Henkilöliikenne alkoi kulkea liki normaalisti sen jälkeen, kun se iltapäivällä kello 15 aikoihin avattiin. Venäjälle pyrkivät kuorma-autoja ei päästetty rajan yli. Venäjältä Suomeen pääsi linja- ja henkilöautojen lisäksi myös tavaraliikenne heti kello 15 jälkeen. Suomen puolelle valtatie seitsemälle ehti muodostua kilometrien mittainen rekkajono päivän mittaan. Torstai iltana jono alkoi hitaasti purkaantua, kun raja avattiin tavaraliikenteelle. Liikenne Vaalimaan vastaisella raja-asemalla Torfjanovkassa tyrehtyi, kun venäläiset kuorma-autojen kuljettajat sulkivat tien autoillaan Torfjanovkassa.

Ensimmäisen kerran liikenne oli poikki jo eilen illansuussa. Silloin venäläisten kuljettajien autot estivät rajaliikenteen kulun parin tunnin ajan. Venäläiskuljettajat ovat suivaantuneet Viipurin tullin aloittamasta tehostetusta transito-kuljetusten tarkastuksesta. Liikenne Nuijamaan kautta sujui vaikeuksitta koko päivän.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.