Mitkä ruoat aiheuttavat pahimman ähkyn juhannuksen ruokapöydässä?
Juhannuksena ei tarvitse ravitsemusterapeutti Hanna Partasen mukaan välttämättä stressata siitä, syökö kovin terveellisesti vai ei – se on kuitenkin vain yksi päivä vuodessa.
Sen sijaan kannattaa kiinnittää huomiota siihen, ettei juhannustyyppinen syöminen jatku ihan koko kesää.
Tukalan olon välttääkseen juhannuspöydän antimissa voi kuitenkin keskittyä hieman siihen, paljonko ruokaa on tarjolla, sillä pahimman ähkyn aiheuttaa Partasen mukaan usein ruoan määrä.
– Varsinkin jos aletaan vetämään grilliruoasta rasvaista grillikylkeä ja paljon makkaraa, niin kyllähän se aiheuttaa närästystä ja tukalaa oloa. Sanoisin kuitenkin, että määrä tekee myrkyn, Partanen toteaa Huomenta Suomen haastattelussa.
Katso yllä olevalta videolta koko Huomenta Suomen keskustelu ja mitä mieltä Partanen on juhannusruokien terveellisyydestä.
