Lewis Hamiltonista levisi hurja F1-huhu – laukoi nyt suorat sanat tulevaisuudestaan

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff löi pöytään varsin kovaa spekulaatiota, kun hän puhui mahdollisuudesta, jossa nykyään Ferrarilla ajava Sebastian Vettel vaihtaisi saksalaistalliin. Samalla Wolff vihjaili siitä, että hallitsevaa maailmanmestaria Lewis Hamiltonia olisi lirkuteltu toiseen suuntaan.

Wolff ei kiistänyt lainkaan sitä, etteikö Vettel voisi tulla joku päivä Mercedekselle. Hamiltonin kohdalla hän mainitsi suoraan sen, miten Ferrari on ollut esillä muun muassa brittikuskin ja tallin välisissä jatkosopimusneuvotteluissa.

– Puhuimme Ferrarista avoimesti, kun hän teki edellisen sopimuksen, Wolff myönsi La Gazzetta dello Sportille.

Hurja F1-huhu pärähti Hamiltonin naamalle sunnuntain Espanjan GP:n jälkeen, kun The Guardianin toimittaja Giles Richards kysyi häneltä asiasta.

– Toto on hyvin fiksu mies ja olemme käyneet mainioita keskusteluja. Ja ne ovat ihan luonnollisia. Olen ollut Mercedeksellä käytännössä siitä lähtien, kun olin 13. Minun on vaikea nähdä itseäni muualla, Hamilton aloitti.

– En ole peitellyt sitä, että olen Ferrari-fani. Varsinkin heidän autojen. Se ei ole salaisuus. Onko minulla suunnitelmia mennä jonnekin? En ole tehnyt mitään suunnitelmia tulevaisuudestani. Tällä hetkellä nautin vain ajamisesta tässä tallissa. Olen otettu siitä, miten olemme vain kasvaneet tallina ja on aivan uskomatonta, mitä olemme saavuttaneet yhdessä.

– Teen töitä sen eteen, että Mercedeksestä tulee kaikkien aikojen menestynein talli. Se on minun nykyinen ja ainoa tavoitteeni, Hamilton julisti.

Hamilton ajoi sunnuntaina Espanjan GP:n voittoon, minkä myötä hän nousi myös MM-sarjan kärkeen. Hamiltonilla on nyt 112 pistettä. Toisena oleva Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas (105) on seitsemän pistettä Hamiltonia perässä.

Lue myös:

    Uusimmat