Ohhoh! Mercedes-pomolta hurjaa vihjailua – Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton tekevät jättiluokan F1-siirron?

Mercedes-pomo Toto Wolff on läväyttänyt ilmoille melkoisen spekulaation, joka koskee kahta F1-tähtikuskia; Sebastian Vetteliä ja Lewis Hamiltonia.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 10.-12.5.
Su: Espanjan GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Wolff puhui Bild am Sonntagin haastattelussa Vettelistä ja siitä, olisiko tällä tulevaisuutta Mercedeksen tallissa.

– Sebastian on sellainen, jota kunnioitan kovasti sekä ajajana että ihmisenä. Kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Wolff totesi, jatkaen:

– Olemme saksalainen yhtiö. Saksa on meidän kotimainen markkina-alue ja koko brändin kotimaa. Päätimme yhdessä vaiheessa laittaa parhaat mahdolliset kuskit talliimme, ilman kompromisseja. Mutta jos tuon tason saksalainen kuljettaja on tarjolla, niin se olisi hienoa.

Wolff myös vihjaili, että tallin nykykuskia Hamiltonia saatetaan houkutella Ferrarille.

– Puhuimme siitä avoimesti, kun hän teki edellisen sopimuksen, Wolff myönsi La Gazzetta dello Sportille.

– Kukaan ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo edessään. Henkilökohtaisesti toivon, että hän (Hamilton) lopettaa uransa meillä ja voittaa vielä useita mestaruuksia. Mutta tiedän sen, että kenellä tahansa on halua edustaa punaista, Wolff viittasi Ferrariin, puhuessaan Hamiltonista.

Wolff käytännössä siis löi pöytään hurjan vihjailun siitä, että Hamilton ja Vettel saattaisivat vaihtaa jopa päittäin paikkoja.

Hamiltonin nykyinen sopimus Mercedeksen kanssa kattaa myös seuraavan kauden. Vettelillä on samainen tilanne Ferrarin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat