Lewis Hamilton kyllästyi Valtteri Bottaksen vainoamiseen: "Antakaa hänen olla!"

3:12
Valtteri Bottas kertoi torstaina Barcelonassa, mitä löydöksiä Mercedes teki hänen vaisuksi jääneen Portugalin kisansa jälkeen.

Viidettä kautta Valtteri Bottaksen tallikaverina ajava Lewis Hamilton ei ymmärrä, mistä jatkuvat huhut suomalaiskuskin Mercedes-potkuista kumpuavat.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Ranskan GP 18.-20.6.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Ranskan GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas joutui viime viikonlopun Portugalin GP:n jälkeen kovien potkuhuhujen kohteeksi, kun brittilehti Daily Mail kertoi Mercedeksen harkitsevan hänen korvaamistaan jopa kesken kuluvan kauden.

Bottas itse leimasi väitteet täydeksi hölynpölyksi torstain lehdistötilaisuudessa Barcelonassa. Hamiltonillakin alkaa mitta täyttyä jatkuvien huhujen kanssa. Häneltä kysyttiin omassa pressissään, olisiko Mercedes vahvempi, jos tallikaverina ajaisikin Bottaksen sijaan Williamsilla nykyisin kisaava George Russell.

– Suoraan sanottuna en ole ajatellut sitä hirveästi, mutta se, mitä olen itse kokenut Valtterin kanssa toimimisesta, niin hän on uskomaton tallikaveri, kuten olen aina sanonut, Hamilton puolusti.

– Ja jos olen todella rehellinen, niin minusta meillä on tällä hetkellä paras kokoonpano sekä toimitusvarmuuden että tasapainon, ja myös auton eteenpäin viemisestä saadun tiedon suhteen.

Mikään ei kuitenkaan ole ikuista. Sen myös Hamilton tietää.

– Jossain kohtaa tulee muutoksia. Minä en ole täällä ikuisesti, eikä Valtteri ole, mutta minusta me olemme onnistuneet tuomaan tulosta kerta toisensa jälkeen vuosien ajan, ja jatkamme sitä.

– Valtteri sai juuri paalupaikan viime kisassa. Kyse oli vasta kauden neljännestä kisasta. Minusta ihmisten pitäisi antaa hänen olla ja keskittyä tekemään, mitä hän tekee, Hamilton pyysi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja