Lewis Hamilton selittelee sanomisiaan Intian GP:stä: "Se tuntui oudolta ajaa kodittomien ihmisten ohi hulppealle radalle, jossa raha ei ollut ongelma"

Mercedes-tallin kuski Lewis Hamilton antoi kovaa palautetta F1-kalenterille. Hän sanoi, että mitä järkeä rakentaa kalliita ratoja köyhiin maihin nollayleisölle. Hän myös sanoi, että tunsi olonsa todella ristiriitaiseksi ajaessaan Intian GP:tä. Hamilton on nyt oikaissut sanomisiaan.

Kuvan videolla Hamiltonin Brasilian GP:n voitto.

Mercedes puolusti kuskiaan toteamalla, että hänen sanomisensa oltiin otettu pois kontekstista. Hamilton vastasi sanomisiinsa Twitterissä.

– Huomasin, että monet ihmiset olivat loukkaantuneita kommenttiini Intiasta. Viittaukseni tarkoitti sitä, että se tuntui oudolta ajaa kodittomien ihmisten ohi hulppealle radalle, jossa raha ei ollut ongelma, Hamiltonin twiitissä luki.

– He ovat tuhlanneet satoja miljoonia rataan, jota ei käytetty koskaan, ja se raha olisi voitu käyttää kouluihin tai koteihin. Kun oli kisan aika, ei kukaan tullut paikalle, koska se oli liian kallista tai ei vain kiinnostanut, Hamilton jatkoi.

Intian GP:tä ajettiin vuodesta 2011 vuoteen 2013. Formula ykkösissä nähdään kaudella 2020 uusi osakilpailu, kun kuninkuusluokka kisaa Vietnamin pääkaupungin Hanoin kaduilla.

Lue myös:

    Uusimmat