Lewis Hamilton eri mieltä Valtteri Bottaksen kanssa F1-sarjan uutukaisesta – "Parempi olla sanomatta mitään"

Mercedes-kuljettaja Lewis Hamilton kertoo pettyneensä F1-sarjan rengastoimittajan Pirellin alkavan kauden seoksiin.

Pirelli on jälleen uusinut renkaidensa seoksia ja rakennetta alkavalle kaudelle, mutta Hamilton katsoo renkaiden olevan nyt liian kovia viime kauteen verrattuna. Hallitseva mestari odottaa kuljettajien olevan samalla aiempaa suuremman haasteen edessä.

Hamilton lähetti aiemmin tällä viikolla sosiaaliseen mediaan humoristisen videon Roscoe-koirastaan, jossa tämä yritti pureskella huonolla menestyksellä Pirellin uutta rengasta.

– Siksi sanoin hänen olevan samaa mieltä kanssani, ne ovat hieman liian kovia, Hamilton kertoi motorsport.comin mukaan.

– Se mitä haluan tietää on, ovatko renkaat lainkaan hyviä? Minulla ei ole asiaan juurikaan hyvää sanottavaa, joten on parempi olla sanomatta mitään. Kun lähdemme kauteen, niin siitä tulee haaste. Renkaat ovat haastavampia nyt kuin viime vuonna.

– Lisäksi meillä on nämä eri nimet renkaille - C5, C4, C3, C2 ja C1. Minusta tämä on vieläkin sekavampaa kuin aiemmat käyttämämme värit. Totumme kuitenkin siihen, Hamilton jatkoi.

Kaikki varikolla eivät kuitenkaan ole uusien renkaiden suhteen yhtä kriittisiä kuin Hamilton. Brittikuski kertoo tallitoverinsa Valtteri Bottaksen mieltyneen Pirellin uutukaisiin.

– Valtteri näyttäisi nauttivan näistä renkaista. Olen ajanut suuremmalla bensakuormalla, mikä ei yleisesti ottaen koskaan tarjoa hyvää tuntumaa, mutta olemme kaikki samassa veneessä. Yritän päästä renkaista perille parhaan kykyni mukaan, Hamilton lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat