F1-tähti Lewis Hamilton yölliset seikkailut naisseurassa puhuttivat – Mercedes-kuskilta raju avautuminen

F1-kuski Lewis Hamilton on saanut vuosien varrella kotimaassaan Englannissa sekä positiivista että negatiivista julkisuutta. Viisinkertainen maailmanmestari on aina välillä avautunut lehtien kirjoituksista.

Brittilehti The Sun kertoi sunnuntaina verkkosivuillaan, että Pariisissa ollut Hamilton lähti sunnuntain vastaisena yönä "täynnä naisia olleella taksilla ravintolasta aamukolmelta".

Hamilton päätti sunnuntaina kommentoida väitteitä toiminnastaan. Mercedes-kuski antoi palaa Instagram Storiesissa.

– Olin eilen illalla kivalla aterialla tiimini sekä kummipoikani äidin ja isän kanssa, jotka ovat myös läheisiä ystäviäni. Täällä (Pariisissa) on muotiviikko, joten joka puolella on paljon julkkiksia ja malleja. Lähdin paikasta tiimini kanssa. Aamulla saan lukea valeuutisia siitä, että lähdin autossa, joka oli täynnä naisia. Kyllä, he ovat osa tiimiäni, joiden kanssa teen töitä. Totta kai tulimme yhdessä, joten myös lähdimme yhdessä. Tämä on surullinen maailma, kun miehellä ei voi olla naisia työkavereina tai ystävinä ilman, että media näkee siinä jotain väärää, alkoi avautuminen.

– Kaikki nämä vuodet olette yrittäneet mustamaalata nimeni ja pilata julkisuuskuvani. Tässä minä vain edelleen olen ja jatkan nousuani. On aivan sama, mitä teette tai sanotte, sillä jatkan nousuani kuolemaani saakka. 


Hamilton on voittanut F1-sarjan viidestä edellisestä MM-tittelistä neljä. 

Alla F1-toimittaja Luke Smithin twiitti, jossa kuvankaappaukset Hamiltonin kirjoituksista.

 

Lue myös:

    Uusimmat