Mainos

F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Lewis Hamilton ei saa tarpeeksi tunnustusta Toto Wolffin mielestä: "Olemme erittäin etuoikeutettuja, sillä voimme seurata ehkä kaikkien aikojen kilpa-ajajan uraa"

1:34
Videolla Lewis Hamiltonin haastattelu.

Formula ykkösten Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff uskoo, että Lewis Hamilton ei saa tarpeeksi arvostusta. Hänen mielestään Hamilton tulee saamaan enemmän arvostusta uransa päättymisen jälkeen.

Wolffin mielestä erityisesti Michael Schumacheriin verrattuna, ei englantilainen tule saamaan arvostusta, vasta kuin uran päättymisen jälkeen. 

– Eivät kaikki tunnista erinomaista uraa, urheilijaa tai kokonaisuutta sen tapahtuessa. On olemassa paljon negatiivisuutta ja kateutta sen tapahtuessa, Wolff kertoo. 

– Kuljettaja huomioidaan vasta sen jälkeen, kun mahtava ura on takana. En ymmärrä miksi asia on niin. Olemme erittäin etuoikeutettuja siinä mielessä, että voimme seurata ehkä kaikkien aikojen kilpa-ajajan uraa, Wolff jatkaa.

– Tietenkin Michael on tehnyt kaikki ennätykset, joka on uskomatonta, mutta Lewis on samanlaisessa vauhdissa. Michaelin kohdalla kävi myös niin, että hänen uransa huomioitiin vasta sen lopettamisen jälkeen ja vieläkin enemmän traagisen onnettomuuden jälkeen. Wolff toteaa.

Schumacheria ei olla nähty julkisuudessa sen jälkeen, kun hän joutui karmaisevaan onnettomuuteen ja koki useita vakavia päävammoja. 

Hamilton on iskenyt ison liudan ennätyksiä matkallaan viidenteen maailmanmestaruuteen. Hänelle voi olla mahdollista päästä tasoihin Schumacherin kanssa, jolla on seitsemän MM-tittelia ja 91 GP-voittoa.

Brittikuljettajalla on tilillään 73 voittoa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja