Lewis Hamilton avasi Sebastian Vettelille Meksikon kisan kauhunhetkiään – "Se oli karvoja nostattavaa"

Mercedes-kuski Lewis Hamilton oli monessa mukana Meksikon osakilpailun ensimmäisissä mutkissa. Hamilton avasi tiukkoja vaiheitaan Sebastian Vettelille lehdistötilaisuudessa.

Kolmannesta ruudusta kisaan lähtenyt Hamilton pääsi heti lähtösuoralla haastamaan Vetteliä, mutta Ferrarin saksalaiskuljettaja pisti brittikollegansa todella ahtaalle, joten Hamilton joutui nostamaan jalkaansa kaasulta välttääkseen osuman.

– Hän vain tuli lähemmäksi, joten jouduin väistämään ja jopa välttämään hänen renkaitaan, jotten olisi järjestänyt valtavaa kolaria hänelle, Hamilton kertoo lehdistötilaisuudessa.

Tiukat tilanteet eivät suinkaan jääneet siihen, sillä Red Bullin Max Verstappen haastoi Hamiltonin hanakasti radan ensimmäisessä mutkassa. Osumiltakaan ei vältytty.

– Yhtäkkiä Max Verstappen oli rinnallani. Jos olette nähneet aiempia kisoja, jätän aina Maxille paljon tilaa. Se on viisainta, mitä voit tehdä. Nyt ei ollut vain hirveästi tilaa annettavaksi. Hänen autonsa yliohjasi ja sain ison osuman takaa, Hamilton jatkaa avauskierroksen kertaamista.

Tässä vaiheessa myös Vettel tiedusteli lisää Hamiltonin ja Verstappenin kaksinkamppailusta. Hamilton kertoi vastauksessaan olleensa myös erittäin lähellä kiilata Vettelin ulos kisasta.

– Meinasin ottaa sinut ulos. Olimme tulossa mutkaan ja sinä käänsit jo kakkosmutkaan. Minun takapääni irtosi ja melkein osuin sinuun. Se oli karvoja nostattavaa, Hamilton muistelee vaiheikasta lähtöään.

Vettel ja Hamilton ottivat tilanteen huumorin kannalta, sillä molemmilla kuskeilla oli kasvoillaan leveä ja naurava hymy.

Lue myös:

    Uusimmat