Sebastian Vettel laittoi ranttaliksi median edessä – "Jos Lewis Hamilton antaisi naiselle hieronnan, se olisi silkkaa taikuutta"

Lewis Hamiltonin kyky suojella renkaitaan Meksikon GP:ssä sai Sebastian Vetteliltä jopa hieman erikoista ylistystä. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Yhdysvaltain GP suorana 1.-3.11.
Pe: 1. harjoitukset klo 17.55, 2. harjoitukset klo 21.55
La: 3. harjoitukset klo 19.55, aika-ajot klo 22.55, ennakkotunnelmat klo 22.00
Su: Yhdysvaltain GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton ajoi Vettelin tavoin kisan läpi yhdellä varikkostopilla. Mercedeksen brittitähti tuli varikolle jo 23. kierroksella ja ajoi sen jälkeen peräti 48 kierrosta kovalla rengassetillä radalla, joka on armoton renkaille. Vettel teki stopin 14 kierrosta myöhemmin. 

Hamilton putosi startissa kolmannelta paikalta viidenneksi kolaroituaan Max Verstappenin kanssa. Ruutulipulle hän tuli kuitenkin ensimmäisenä, kiitos onnistuneen taktiikan, virheettömän ajon ja loistavan rengaskontrollin. 

Haastatteluaitauksessa nähtiin kisan jälkeen huvittava hetki, kun Hamilton tönäisi leikillisesti Vetteliä kesken kommentoinnin. 

Ferrari-kuljettaja vei haastattelun uudelle raiteelle (video alla). 

– Yritimme yhden ja kahden stopin (Charles Leclerc) taktiikkaa, mutta tämä kaveri tässä oli massiivisen onnekas. Hän vaihtoi renkaat niin aikaisessa vaiheessa, mutta vältti ongelmat. Jos olet nainen ja tämä mies antaisi sinulle hieronnan tavalla, jolla hän suojelee renkaitaan, se olisi silkkaa taikuutta, Vettel heitti kaksikon naureskellessa leveästi. 

– Leikki sikseen. Hän teki upeata työtä renkaiden kanssa. Se oli ratkaisu tänään. 

Lue myös:

    Uusimmat