Lewis Hamilton antoi vihjailevia kommentteja F1-tulevaisuudestaan

8:16
Videolla puhetta muun muassa F1:n alkukauden onnistujista ja epäonnistujista.

F1:ssä yksi viimevuosien kestopuheenaiheista on liittynyt Lewis Hamiltoniin ja hänen urasuunnitelmiinsa. 37-vuotiaan Hamiltonin nykyinen Mercedes-sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Mutta katkeaako siihen hänen F1-taipaleensa? Ei välttämättä.

Hamiltonin F1-jatko oli isosti tapetilla viime kauden jälkeen, kun hän menetti maailmanmestaruuden dramaattisella tavalla Red Bullin Max Verstappenille. Hamilton piti useiden viikkojen ajan radiohiljaisuutta, minkä yhteydessä pohdittiin, että vetäytyykö britti pois F1:stä.

Hamilton myöntää, että hän kävi kovaa sisäistä pohdintaa Abu Dhabin tapahtumien jälkeen.

– Se on ihan totta, että harkitsin sitä, haluanko vielä jatkaa ajamista, Hamilton vahvisti Vanity Fairin haastattelussa.

Hamilton palasi Mercedeksen palvelukseen alkuvuoden talvitestien alla. Nyt Hamilton jakaa vihjailevia kommentteja tulevaisuudestaan.

Britin nykyinen Mercedes-sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Moni on olettanut, että Hamiltonin ura saattaisi päättyä kyseisellä hetkellä.

– Valehtelisin, jos väittäisin, ettenkö ole miettinyt uuden sopimuksen tekoa. Rakastan yhä ajamista ja saan hyvää haastetta. En tunne niin, että minun pitäisi antaa periksi ihan lähiaikoina, Hamilton heitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja