Leppilammen suun toipuminen edelleen kesken – vaatii useita toimenpiteitä

Mikko Leppilammen jääkiekkopelissä suuhun saama kiekko teki tuhoisaa jälkeä. Toipuminen jatkuu edelleen.

Juontaja, laulaja ja näyttelijä Mikko Leppilampi teloi itseään helmikuussa jääkiekkokaukalossa. Mies sai kiekon suoraan suuhunsa tuhoisin seurauksin: kiekko katkaisi muun muassa Leppilammen leukaluun ja kaksi hammasta.

Miten Leppilammen leukaperät voivat nyt?

– Hoito on vähän kesken vielä, kun tässä on ollut kuvauksia sun muuta aika paljon. Sitten, kun sitä lähdetään työstämään, se vaatii vähän pidempiä taukoja. Katsotaan, jos pystyisi elokuun aikana tai syyskuun alussa viemään sen hoidon loppuun. Voi olla vähän hankalaa, Leppilampi kertoo MTV.fille.

Helmikuussa näyttelijä julkaisi Instagramissa kuvan osumaa saaneesta suustaan. Leppilammen leukaluu korjattiin metallilevyillä, kaksi katkennutta etuhammasta poistettiin, kaksi katkennutta alahammasta pelastettiin kiskoilla ja huuleen tullut reikä parsittiin.

Voiko Leppilampi jo haukata omenaa?

– No, nyt kun tuli asia puheeksi, niin nimenomaan omenaa syödessä kiskot irtosivat suusta ja painelin ne itse takaisin. Koko ajan tuntee ja tietää, että jotain ylimääräistä on suussa. Ihan hyvin sen kanssa on pystynyt elämään, eikä se ole enää haitannut laulukeikkojakaan. Pitkään aikaan en pystynyt laulamaan, kun leuan luutumisessa meni niin pitkään.

– Tuonne suuhun tulee implantit, riippuu varmaan paljon siitä, että onko joku hammas sieltä jo kuollut. Pitkä prosessi se on, sitä pitää hoitaa vaiheittain.

Lue myös:

    Uusimmat