Mainos

Leonardo DiCaprion ahdinko – yhdistettiin erikoiseen murhenäytelmään

Näyttelijä Leonardo DiCaprio on joutunut tahtomattaan traagisen tapahtumaketjun keskiöön.

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion nimi on yhdistetty viime päivinä erikoiseen murhenäytelmään. 

Toukokuussa DiCaprio valokuvattiin Cannesissa läheisissä tunnelmissa mallina työskentelevän Katie Clearyn kanssa. Viime sunnuntaina Clearyn aviomies Andrew Stern teki itsemurhan ampumalla itseään päähän Kaliforniassa sijaitsevalla ampumaradalla. 

Vaikka DiCaprio ei liity Sternin itsemurhaan, on miehen nimi nyt yhdistetty mediassa murhenäytelmään toukokuussa ikuistettujen valokuvien takia.

Tragedia tapahtui neljä viikkoa sen jälkeen kun Stern oli nähnyt valokuvat vaimostaan läheisissä tunnelmissa elokuvatähden kanssa. DiCaprio ja Cleary kuvattiin toukokuussa viettämässä iltaa Cannesissa sijaitsevassa Gotha-yökerhossa. Kyseiseltä illalta otetuissa valokuvissa kaksikko keskustelee ja tanssii lähekkäin, ja DiCaprio näyttää kuiskaavan mallikaunottaren korvaan. 

Clearyn edustaja on kertonut mediassa, että aviopari oli ollut eroamaisillaan jo pitkään, ja että mallikaunottaren suhde DiCaprioon on täysin platoninen. DiCaprion puolestaan tiedetään seurustelevan tällä hetkellä Victoria's Secret -malli Toni Garrnin kanssa. 

Sternin tiedetään hakeneen avioeroa vaimostaan jo joitain viikkoja ennen valokuvien ilmestymistä. Masennuksesta kärsineen Sternin tilan on kuitenkin sanottu pahentuneen parin eron alkaessa konkretisoitua. 

Katie Cleary nousi julkisuuteen osallistumalla Amerikan Huippumalli haussa -ohjelman ensimmäiselle tuotantokaudelle. 

Lähde: Daily MailLisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja