Lennolla ei tarjoiltu Pepsiä – humalainen nainen alkoi riehua: "Kamalin matkustaja, jonka olen koskaan nähnyt"

7:06
Videolla Kalle kertoo alkoholismistaan.

Humalainen espanjalaisnainen menetti itsehillintänsä täysin kuultuaan, että lennolla ei tarjoiltu Pepsiä. Tapaus sattui 9. maaliskuuta Lissabonista Malagaan matkanneella lennolla. Naisen kohtauksesta uutisoi muun muassa Daily Mail -sivusto.

Lentomatkalla näkee joskus kaikenlaista omituista. Lissabonista Malagaan 9. maaliskuuta suunnanneen TAP Air Portugal -lentoyhtiön lennon matkustajat äimistyivät totaalisesti, kun eräs naismatkustaja alkoi raivota kuultuaan, että lennolla ei tarjottu Pepsiä.

Lennolla ollut mies kertoo Fox News -sivustolle, että nainen näytti olleen humalassa jo koneeseen noustessaan. Hänen nähtiin ottavan hörppyjä taskumatistaan.

Kun naiselle kerrottiin, että lennolla tarjoiltaisiin vain hedelmämehua, hän menetti malttinsa täysin. Hän hurjiistui ja alkoi huutaa työntekijöille espanjaksi, koska ei saanut Pepsiä.

– Hän nousi istuimeltaan, hänen naamansa oli kirkkaan punainen, kertoo eräs lennolla ollut matkustaja.

– Hän näytti ihan demonilta. Hän on kamalin matkustaja, jonka olen koskaan lennolla nähnyt, ja minä lennän aika paljon, mies kertoo.

Viskeli ruokaa ja huusi

Miehen mukaan nainen oli humalassa ja aggressiivinen. Hän kertoo, että nainen viskeli ruokaa ympäriinsä ja vaati kovasti saada laukkunsa. 

Naisen hinku saada Pepsiä hämmästytti kanssamatkustajia. Lopulta he tajusivat, että hän oli ilmeisesti halunnut sekoittaa sitä taskumattinsa sisältöön.

Riehui koko lennon

Samainen matkustaja kertoo myös, että näytti siltä, että naisen oli ollut vaikea pysyä pystyssä, koska hän oli niin juovuksissa. Hän nousi koneeseen viimeisenä, ja muut saivat odottaa häntä. 

Nainen oli alkanut myös alkoi myös kinata lentohenkilökunnan kanssa matkatavaroistaan. Miehistön jäsenen mukaan laukku olisi pitänyt viedä ruumaan, mutta nainen ei tähän suostunut. 

– Hän alkoi puhua englantia ja sanoi, että 'siellä ovat kirjani, koruni ja rahani – tarvitsen laukkuni' mies kertoo.

Nainen jatkoi riehumistaan koko lennon ajan. Poliisi otti hänet kiinni, kun lento saapui Malagaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja