Päihtynyt matkustaja virtsasi toisen matkustajan matkatavaroiden päälle lennolla

1:16
Videolla kerrotaan, miten 11-vuotias pääsi livahtamaan turvatarkastuksen läpi ilman lippua.

Matkustaja pissasi toisen matkustajan matkatavaroiden päälle American Airlinesin lennolla. Lentoyhtiö kuvailee henkilön olleen päihtynyt.

Humalainen matkustaja virtsasi toisen matkustajan matkatavaroiden päälle American Airlines -lentoyhtiön lennolla torstaina 21. maaliskuuta. Muun muassa Independent-sivusto kertoo, että tapaus sattui lennolla numero 1344 Chicagosta Pohjois-Carolinan Charlotteen.

Uhri on poliisin mukaan 28-vuotias nainen. Matkustaja aiheutti hänen tavaroilleen 100 dollarin, noin 88 euron vahingot. Lentoyhtiö kertoo Fox News -sivustolle lähettämässään tiedotteessa, että nimeltä mainitsematon matkustaja oli ”päihtynyt”.

Ei syytteitä toistaiseksi

Poliisi vei pahennusta aiheuttaneen matkustajan säilöön sen jälkeen, kun kone oli laskeutunut Charlotte Douglasin kansainväliselle lentokentälle noin yhden aikaan torstaiyönä. Ei tiedetä, pidätettiinkö hänet. Independent-sivuston mukaan syytteitä ei ole vielä nostettu.

FBI:n Charlotten yksikön tiedottaja vahvisti Charlottesville Observer-sivustolle, että FBI:ta informoitiin poliisiraportista perjantaina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja