Lemmikkipapukaija tervehti kohteliaasti pelastajiaan, kun se jäi omistajansa kanssa jumiin vuorelle

Kouvolalaisen mökkipihan mäntyyn lennähti eksoottinen papukaija 0:22
KATSO MYÖS VIDEO: Viime kesänä kouvolalaisen mökin pihaan lennähti papukaija.

Nainen kiipesi pelastamaan lemmikkipapukaijaansa vuoren rinteeltä. Sitten hän tarvitsikin itse pelastajaa. 

Hän oli osana isompaa ryhmää, joka koostui papukaijojen omistajista. Ryhmä oli patikoimassa Walesissa, Glyder Fawr -nimisellä vuorella. Hänellä oli itselläänkin mukana kaksi lemmikkipapukaijaa. Kaikki sujui alkumatkasta hyvin, mutta sitten paikalle osunut muuttohaukka hyökkäsi seurueen kimppuun ja säikäytti toisen papukaijoista. Papukaija lennähti karkuun vuoren rinteelle. Omistajan jäljityslaite näytti linnun istuvan korkealla vuoren rinteellä. Omistaja päätti kiivetä toisen papukaijansa kanssa noutamaan karanneen matkatoverin takaisin. 

Ilmeisesti lintu ehti kuitenkin rauhoittua ennen kuin nainen ehti saada sitä kiinni ja päätti lentää omatoimisesti takaisin alas muun ryhmän luo, tehden naisen jalon yrityksen turhaksi. Mikä vielä harmillisempaa, nainen ymmärsi tässä vaiheessa olevansa nyt itse jumissa toisen papukaijansa kanssa. 

Pelastajat saapuivat auttamaan naista ja hänen lemmikkipapukaijansa alas. Kun yksi pelastaja kiipesi naisen olinpaikkaan, naisen repun päällä istuskeleva papukaija Jekyll tervehti kohteliaasti apuun rientänyttä pelastajaa sanomalla: ”Hello”. 

Sekä omistaja että Jekyll-papukaija saatiin laskettua turvallisesti alas. 

Asiasta kirjoitti CNN.

Lue myös:

    Uusimmat