Viranomaiset saivat ilmoituksen huutavasta naisesta – Steve avasi oven kahdelle nauravalle poliisille: "Olen oikeastaan yllättynyt siitä, ettei näin ole käynyt aiemmin"

Kouvolalaisen mökkipihan mäntyyn lennähti eksoottinen papukaija 0:22
KATSO MYÖS VIDEO: Viime kesänä kouvolalaisen mökin pihaan lennähti papukaija.

Entinen poliisi Steve hämmästyi kovasti, kun viranomaiset tulivat käymään hänen kotonaan. Kävi ilmi, että yksi Steven 22 lemmikkipapukaijasta oli äänellyt tavalla, joka kuulosti naisen kirkumiselta.

Heinäkuussa brittiläinen Essexin poliisi sai ilmoituksen eräässä paikallisessa talossa huutavasta naisesta. Viranomaiset menivät tarkastamaan tilanteen ja yllättyivät suuresti huomatessaan, että ääntä ei pitänytkään ihminen vaan lemmikkipapukaija. Erikoisesta poliisikeikasta kertoo uutiskanava BBC ja uutissivusto UPI.

Talonomistaja yllättyi poliisien vierailusta

Papukaijan omistaja Steve Wood, 54, kertoo BBC:lle hämmästyneensä kovasti siitä, että poliisit ilmestyivät hänen kotiovelleen.

Ajattelin, että hyvä luoja, mitä olen tehnyt, Steve kertoi.

Avasin oven kahdelle nauravalle poliisille. He sanoivat, että älä huoli kaveri, luulemme, että tässä on epäilty!

Talossa majailee 22 papukaijaa

Viranomaiset kertoivat saaneensa ilmoituksen kirkuvasta naisesta, mutta saavuttuaan Steven talolle he tajusivat saman tien, että ääni lähtikin papukaijasta.

Stevellä on yhteensä 22 lemmikkipapukaijaa. Hän kertoo, että ne kaikki ovat yleensä äänekkäitä aamuisin ja iltaisin. Hiljattain kuitenkin yksi niistä, 3-vuotias Freddie, on ollut erityisen kovaääninen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Olen oikeastaan yllättynyt siitä, ettei näin ole käynyt aiemmin, hän sanoi poliiseille.

Steve on eläköitynyt poliisi. Hän kiittelee viranomaisten toimintaa tässä asiassa.

Poliisi teki erittäin hyvää työtä saapuessaan paikalle suojelemaan perheitä. Täällä olisi voinut olla perhe, joten he toimivat oikein, hän kertoo EssexLivelle.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun papukaija aiheuttaa poliisioperaation. Vuonna 2022 brittipoliisit saivat ilmoituksen eräässä asunnossa apua huutavasta naisesta. Murtauduttuaan sisään he tajusivat, että huutaja olikin naisen ääntä matkiva lintu.

Katso myös video: Tämä papukaija rakastaa yli kaiken imurointia!

Hupinsa kullakin: Tämä papukaija rakastaa yli kaiken imuroimista – säestää toimenpidettä hulvattomilla äänitehosteilla 0:36
Tämä papukaija rakastaa imuroimista. Hupinsa kullakin!

Lähteet: BBC, UPI
 

Lue myös:

    Uusimmat