Lemmikkikukko alkoi kiekua joka aamu puoli viideltä – italialaismiehelle 166 euron sakot: "Tämä ei pääty tähän"

Katso hulvaton video: Mies ui liian lähelle siivekkäitä – iso lintu vihastui ja antoi kyytiä innokkaalle uimarille 1:00
Lintu päätti näyttää uimarille, että on syytä poistua ja heti.

Eläkeläinen sai Italiassa sakot, kun hänen kukkonsa herätti naapurit kiekumalla joka aamu puoli viisi. Aiheesta kertoo The Guardian.

Italialainen 83-vuotias Angelo Boletti on saanut sakot, koska hänen kukkonsa Carlino herätti naapurit joka aamu anivarhain. Kukko alkoi kiekua aamulla puoli viiden aikaan. Tapaus sattui Castiraga Vidardossa Pohjois-Italiassa.

Poliisi oli tullut tarkkailemaan kukon toimintaa sen jälkeen, kun naapurit olivat alkaneet valittaa kiekumisesta. Haluttiin varmistaa, pitivätkö väitteet paikkansa.

Kävi ilmi, että kukko tosiaan aloitti kiekumisen anivarhain. Boletti sai tästä hyvästä 166 euron sakot. Hänen todettiin rikkoneen ohjeistuksia, joiden mukaan lemmikit täytyy pitää vähintään 10 metrin päässä naapuritaloista. Eläkeläinen oli pitänyt Carlinoa häkissä puutarhassaan.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies aikoo valittaa tuomiostaan

Boletti on tuohtunut saamastaan rangaistuksesta. 

 Olen sanaton! Oliko se muka tarpeellista? hän päivitteli paikalliselle Il Cittadino -lehdelle.

Mies kertoo, että Carlino on majaillut puutarhassa 10 vuotta. Hän oli aiemmin joutunut antamaan kukon ystävälleen naapurien valitusten takia. Vähän aikaa sitten kukko oli tuotu takaisin hänelle, koska mainittu ystävä oli lähtenyt lomalle 20 päiväksi.

Boletti aikoo valittaa sakosta. Hänen mielestään hänelle olisi pitänyt kertoa tuosta etäisyyssäännöstä. Omien sanojensa mukaan hän ei ollut tajunnut, että sellainen ohjeistus oli olemassa.

 Tämä ei pääty tähän. Aion ottaa yhteyttä poliisiin ja muihin tahoihin. Aion tehdä näin myös siksi, että olen valittanut paikallisille viranomaisille siitä, että yksityisomisteisia pensasaitoja on kaadettu ja koska ihmiset parkkeeravat laittomasti, mutta en ole saanut vastausta näihin.

Pormestari puoltaa päätöstä

Castiraga Vidardon pormestari Emma Perfetti kommentoi tapausta sanomalla, että viranomaiset oli pakko ryhtyä toimiin, koska valituksia oli tullut niin paljon. Hän kertoo myös, että kukko olisi ollut Bolettin hoivissa yli 20 päivää.

 Ei ole oikein, että puolet naapurustosta joutuu heräämään puoli viideltä aamulla, hän totesi medialle.

Lähteet: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat