Mainos

Leijona halailee pelastajaansa Kolumbiassa - katso kuvat

Kymmenet ihmiset ovat kerääntyneet juhlimaan Afrikan-leijonan syntymäpäiviä Kolumbiassa. Kymmenvuotispäiväänsä viettävä 110-kiloinen leijona nousi otsikoihin pari vuotta sitten, kun se löydettiin huonosti kohdeltuna ja aliravittuna maata kiertävän sirkuksen matkasta.

Ana Julia Torres hoksasi eläimen hädän ja järjesti sille paikan ylläpitämästään eläinten löytökodista.

Jupiter-leijona on edelleen hyvin kiintynyt pelastajaansa. Se venyttelee tassujaan häkkinsä kaltereiden välistä antaakseen omistajalleen kunnon halauksen. Syntymäpäivänsä kunniaksi Jupiter saa mahtipäivällisen - tarjottimen täynnä kanaa ja lihaa.

- Tänään on erityinen päivä, sillä Jupiter on hyvin erityislaatuinen eläin. Huolimatta siitä, että Jupiter on villieläin, se on maailman lempein ja kiitollisin eläin, Torres kehuu.

Torresin ansiosta Jupiter elää ja voi hyvin. Lahjavaroin toimiva löytöeläinten hoitokoti on toiminut Calissa jo kymmenen vuotta.

Torres vastustaa erityisesti sirkuksia, sillä hänen mielestään ne perustuvat vain eläinten esittelyyn. Torres itse haluaakin pitää eläinkotinsa yleisöltä kiinni - paitsi tänään - Jupiterin syntymäpäivänä.

KATSO VIDEO LEIJONAN HALAUKSESTA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.