Mainos

Lehtomäki ilmestyi vaalibileisiin prinsessatiara päässään

Ympäristöministeri Paula Lehtomäki (kesk.) teki illalla näyttävän paluun keskustaväen pariin puolueen risteilyllä järjestetyissä vaalibileissä.

Aiemmin risteilyllä varsin matalaa profiilia pitänyt Lehtomäki ilmaantui juhliin räikeänvihreällä somistettu prinsessatiara päässään. Lehtomäki tunnustautui eduskuntavaaliehdokkaaksi reippaalla tuuletuksella ja ilmoitti, että hänen huumorintajunsa ei vastoinkäymisistä ehdy.

Lehtomäki on esiintynyt viime päivinä julkisuudessa vähemmän hyväntuulisena, kun hän on joutunut vastaamaan perheensä osakeomistuksia koskeviin kysymyksiin ja epäilyihin. Keskustaväki on Riian-risteilyllä pohjustanut vaalikampanjointia.

Verkkoapila: Lehtomäki arvostelee Väyrysen irtiottoa

Lehtomäki moittii puoluetoverinsa, ministeri Paavo Väyrysen menettelytapaa jätevesiasiassa, kertoo keskustan Verkkoapila.

Väyrynen vaati reilu viikko sitten blogissaan muutoksia haja-asutusalueiden jätevesiasetuksen toimeenpanoon. Valtioneuvosto oli siunannut asian edellispäivänä. Lehtomäen mukaan Väyrynen tietää hyvin, että asiassa meneteltiin keskustan eduskuntaryhmän tahdon mukaisesti.

- Hän oli valtioneuvoston jäsenenä päättämässä asiasta yksimielisesti. Sitten hän marssii pirtistä ulos, ympäristöministeri sanoi Verkkoapilalle.

Lehtomäen mukaan keskusta voi menestyä tulevissa vaaleissa vain joukkueena, ei sohimalla toisiaan vastaan.

(MTV3 - STT)

Katso Raimo Pitkäsen juttu: (Huomenta Suomi 27.9.2010)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.