Mainos

Lehtikuvan kuvauskopteri karkasi Kampissa – löytäjälle pullakahvit

Lehtikuvan kuvauskopteri karkasi iltapäivällä kuvaajalta Helsingin Kampissa. Asiasta kertoi päätoimittaja Mika Pettersson Twitterissä.

Pettersson kertoo, että Lehtikuvan kuvaaja oli ollut ottamassa ilmakuvia Kampissa Lasipalatsin kohdalla, kun laite oli lentänyt tiehensä.

Petterssonin mukaan kuvauskopteri karkasi nyt ensimmäistä kertaa.

– Se on tavallinen, kauko-ohjattava laite, jonka pitäisi palata lähtöpisteeseen, jos jotain ongelmia tulee. Nyt ei kuitenkaan jostain syystä käynyt niin, Pettersson kummastelee MTV Uutisille.

– Kopteri oli noin 50 metrin korkeudessa, kun yhteys katosi. Olin kuvaamassa Lasipalatsin aukiota taidemuseosuunnitelmiin liittyen, kuvaaja Martti Kainulainen sanoo. 

Kuvauskopteri on pieni, hieman pöytäpuhelinta suurempi laite, joten se voi pahimmillaan aiheuttaa vaaratilanteen. Kuva kopterista on STT Uutisten Twitter-tilillä.

– Vaara on tietysti olemassa, että se putoaisi, mutta pidämme todennäköisempänä, että se on laskeutunut jollekin Kampin katoista. Jonnekin, minne silmä ei näe, Pettersson arvelee.

Laite on valkoinen, ja siinä on punaisia tarroja. STT:n tietojen mukaan karkulaisesta ei ole tehty ilmoituksia Helsingin poliisille tai pelastuslaitokselle.  

Pettersson lupaa tarjota kopterin löytäjälle pullakahvit.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.