Lehti: Kruununprinsessa Mette-Marit loukkaantui laskettelurinteessä – kiidätettiin sairaalaan juuri ennen joulua

4:31
Norjan prinsessa Märtha Louise vieraili Suomessa - onnitteli suomalaisia upeasta saavutuksesta

Norjalaislehti Se og hør kertoo kruununprinsessa Mette-Maritin loukkaantuneen ennen joulua lasketteluonnettomuudessa.

Norjan kruununprinsessa Mette-Marit joutui ikävään onnettomuuteen ennen joulua Uvdalissa, uutisoi norjalaislehti Se og hør. Lehden saamien tietojen mukaan kruununprinsessa loukkaantui lasketteluonnettomuudessa aivan joulun alla ja hänet kiidätettiin turman vuoksi sairaalaan.

Turma sattui norjalaislehden mukaan 21. joulukuuta, kun Mette-Marit oli laskettelemassa yhdessä tyttärensä Ingrid Alexandran, 16, kanssa. Kruununprinsessan kerrotaan menettäneen tasapainonsa hiihtohissistä poistuessaan ja kaatuneen.

Se og hør kertoo, että kruununprinsessa mursi kaatuessaan häntäluunsa ja joutui viettämään sairaalassa yhden yön.

Turmasta huolimatta kuninkaallinen perhe kokoontui jouluksi kruununprinssi Haakonin ja kruununprinsessa Mette-Maritin perheen luo Skaugumiin viettämään joulua. Paikalla olivat kuningas Harald ja kuningatar Sonja sekä prinsessa Märtha Louise tyttärineen.

Norjalaislehden mukaan kruununprinssin perheen oli tarkoitus viettää joulua alun perin Uvdalissa sijaitsevalla mökillään, mutta he päättivät kuitenkin pysytellä kotona lasketteluonnettomuuden seurauksena.

Hovin tiedottaja Guri Varpe ei kommentoinut lehden tietoja.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Mette-Marit on loukannut itsensä laskettelureissulla. Kruununprinsessan nilkka murtui lasketteluturmassa vuonna 2002.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja