Legendaarinen laulaja myy kotiaan – hinta nousi yllättäen

Pitkän laulajan uran tehnyt Billy Joel laittoi osa-aikaisen kotinsa myyntiin uudemman kerran – tällä kertaa kalliimmalla hinnalla.

Laulaja Billy Joel yrittää päästä eroon New Yorkin Hamptoneissa sijaitsevasta Sagaponackin merenrantakodistaan jo toisen kerran.

Uptown Girl - ja Piano Man -kappaleistaan tunnettu Joel laittoi talon myyntiin alunperin vuonna 2009 16,5 miljoonalla eurolla, mutta laski hintaa myöhemmin 12,3 miljoonaan euroon. Viime tammikuussa Joel otti hulppean talonsa pois myyntimarkkinoilta, mutta nyt taloa kaupitellaan taas – ja entistä kalliimmalla hinnalla!

LUE MYÖS:

Uusi myyntihinta on huikeat 17,2 miljoonaa euroa. Vaikka hinta huimaa päätä, on myynnissä oleva talo kenties miljooniensa väärtikin. Yli 500-neliöisessä talossa on muun muassa neljä makuuhuonetta ja kuusi kylpyhuonetta. Lisäksi talon yhteydessä on erillinen yksiö, joka on parhaillaan käytössä kuntosalina. Pihamaalle on rakenteilla uima-allas ja muitakin parannuksia on tekeillä, vakuuttaa kiinteistöä myyvän The Corcoran Groupin edustaja. Edustaja kertoo myös, ettei Joelin suinkaan ole pakko myydä taloa, hän vain päätti tehdä niin.

Joel osti Sagaponackin kodin vuonna 2007 ja silloinen vaimo, Katie Lee, antoi televisiostakin tutun sisustussuunnittelijan, Nate Berkusin, hoitaa sisustamisen. Talo kuului aiemmin edesmenneelle näyttelijälle, Roy Scheiderille.

Millaisia luksustaloja Jokakodin sivuilla on myynnissä?Tutustu yli puolen miljoonan euron arvoisiin kohteisiin!


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lähde: Newsday

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja